Tri,dva,jedan - kuhaj!

Kandidati već u prvoj emisiji rone suze, a žiriju će servirati i zagorske tacose

Foto: RTL
Tri,dva,jedan - kuhaj
Foto: RTL
Tri,dva,jedan - kuhaj
30.01.2017.
u 14:52
Večeras počinje četvrta sezona RTL-ovog showa i odmah na početku kandidati žiriju moraju servirati dva topai dva hladna predjela
Pogledaj originalni članak

 Prvi dojam je vrlo važan, a toga su svjesni i kandidati koji se u četvrtoj sezoni natjecateljsko kulinarskog showa „Tri, dva, jedan-Kuhaj!“ bore za titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para i bogatu nagradu od 100 tisuća kuna.

Svjesni su i da se žiriju moraju predstaviti u najboljem svjetlu, pa su im odlučili pokazati svoje neobične kulinarske metode.

Kandidati su u prvoj emisiji pripremili dva topla i dva hladna predjela, a za to su imali točno 60 minuta vremena. S obzirom na kratak rok za pripremu, dvadesetdvogodišnja studentica iz Zagreba i članica tima „Grad“, Ozana Vujčić je jaja odlučila skuhati u kuhalu za vodu.

„Nisam bila ni svjesna da sam ih stavila u kuhalo. Ne znam što bi rekla, valjda mama ne gleda“, kazala je Ozana. 

Mama će sigurno gledati, baš kao i žiri čiji komentar na ovu, najblaže rečeno, neobičnu metodu, Ozanu tek čeka. Uz jaja iz kuhala, kandidati će večeras, između ostalog, pripremati zagorske tacose i mrkve u šlafroku, muku mučiti s pokušajem serviranja sva četiri jela i roniti suze.

Kome će zagorjeti hrana, a kome pregorjeti živci, pogledajte večeras, u prvoj epizodi nove sezone showa „Tri, dva, jedan-Kuhaj!“ u 21.15 na RTL-u!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.