bivši kolege

Karmela Vukov Colić objavila staru fotku s Fodorom i Ćurlićem: On su uvijek smješteni lijevo ispod rebara

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Prvi Cinema Book Club u Kaptol Centru uz književnu večer i projekciju filma
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Karmela Vukov Colić prošetala gradom
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Karmela Vukov Colić prošetala gradom
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Karmela Vukov Colić prošetala gradom
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
Zagreb: Humanitarna utrka "Trčimo za Dijete 31"
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
Zagreb: Humanitarna utrka "Trčimo za Dijete 31"
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Prvi Cinema Book Club u Kaptol Centru uz književnu večer i projekciju filma
27.01.2024.
u 20:00
Objavila je fotografiju koja je nastala u vrijeme dok je još radila na HRT-u. Karmela je objavila fotku na kojoj za stolom sjedi s voditeljem Duškom Ćurlićem, dok je s njima i voditelj Mirko Fodor koji je odjeven kao kuhar.
Pogledaj originalni članak

Televizijska voditeljica koja je danas i turistička vodičica, te direktorica TZ Dugo Selo, Karmela Vukov Colić na Instagramu se prijetila prošlosti. Objavila je fotografiju koja je nastala u vrijeme dok je još radila na HRT-u. Karmela je objavila fotku na kojoj za stolom sjedi s voditeljem Duškom Ćurlićem, dok je s njima i voditelj Mirko Fodor koji je odjeven kao kuhar. - Nemam pojma u koju godinu da smjestim ovu fotku, ali jako dobro znam da su ova dvojica uvijek smještena lijevo ispod rebara… - napisala je Vukov Colić i dodala emotikon srca. 

 


Osim putovanja, Karmela voli i kuhati, a recepte za delicije koje priprema često dijeli i na društvenim mrežama. Nedavno je podijelila recept za brzi ručak. 

VEZANI ČLANCI:

"Znate one dane kad trčite između sastanaka i skoknete kući samo na pola sata skuhati ručak pa onda natrag poslom do navečer?Dobra pašta spasi stvar! Zato uvijek u smočnici mora biti barem paket tjestenine. Uz malo mašte, ručak je gotov začas!" napisala je Vukov Colić pa podijelila recept za jelo pod nazivom 'Seljački rezanci'. 
Danas su na meniju

SELJAČKI REZANCI:

Na maslacu propirjajte sjeckanu glavicu luka, dodajte 300 g šampinjona. Posolite, podlijte s malo bijelog vina i pirjajte 10-ak minuta da tekućina ispari. Dodajte 1 sjeckani češanj češnjaka. Popaprite. Dodajte 3-4 žl kiselog vrhnja i 300 gr svježeg sira. Promiješajte.
Posebno skuhajte tagliatelle u puno slane vode. Ocijedite i pomiješajte s umakom. Pospite začinskim biljem (peršinom ili koprom). Dobar tek!

 

VIDEO Prije koncerta Severina se obožavateljima obratila kratkim govorom, te osvrnula na odluku  Vrhovnog suda

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.