Pohvala

Kate je iznenadila odabirom ove boje, a pažnju je privukla i torbicom od 2816 kuna

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
23.10.2021.
u 22:00
Kate je nosila crvenu dolčevitu i crvenu plisiranu suknju s potpisom Christopher Kane, a sve je upotpunila torbicom njenog omiljenog brenda DeMellier kojoj je cijena 2816 kuna.
Pogledaj originalni članak

Modne kombinacije Kate Middleton nekada koštaju i desetke tisuća kuna, ali vojvotkinja od Cambridgea nije rob modnih brendova i često su njezine odjevne kombinacije cijenom prihvatljive i običnim smrtnicima, a modni kritičari složni su kako je u zadnje vrijeme modni stil vojvotkinje besprijekoran.

Hvale tako i njezinu odvažnu crvenu kombinaciju u kojoj se pojavila na događaju The Forward Trusta i podržala njihovu novu kampanju "Taking Action on Addiction" koja za cilj ima pomoći ovisnicima, smanjiti predrasude o njihovim problemima i preoblikovati postojeću percepciju ovisnosti. Kate je nosila crvenu dolčevitu i crvenu plisiranu suknju s potpisom Christopher Kane, a sve je upotpunila torbicom njenog omiljenog brenda DeMellier kojoj je cijena 2816 kuna.

Foto: Reuters/Pixsell

- Ovisnost nije izbor. Nitko ne želi postati ovisnik. Ali to se može dogoditi bilo kome. Ne govori se dovoljno o mentalnom zdravlju. I rijetko ulažemo dovoljno vrijeme da otkrijemo i u potpunosti razumijemo što je uzrokovalo problem ", rekla je Kate u svom govori dodala je: - Kao društvo moramo imati više empatije kako bismo razumjeli njihove odluke. Moramo ih više cijeniti i dati prioritet brizi i podršci takvim osobama koje pate i kojima je potrebna pomoć.

VIDEO Održana zagrebačka premijera filma "Toma"

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.