Euforija

Kate Middleton odbila pojesti pastu, cijeli svijet priča o trudnoći

Kate Middleton odbila pojesti pastu, cijeli svijet priča o trudnoći
05.11.2011.
u 17:44
Vojvotkinja od Cambridgea na Unicefovoj zabavi odbila je kušati pastu od kikirikija izraženog okusa i odmah su počela nagađanja da je trudna.
Pogledaj originalni članak

Iako iz Buckinghamske palače još nema službene potvrde, sve su glasnija šuškanja da princ William i Kate Middleton čekaju prvo dijete. Počelo je s običnom pastom. Vojvotkinja od Cambridgea na Unicefovoj zabavi odbila je kušati pastu od kikirikija izraženog okusa i odmah su počela nagađanja da je trudna. Kate je izjavila da se boji alergije, a njezin je glasnogovornik dodao da nije alergična na kikiriki. Trudnicama se, inače, ne preporučuje kikiriki, pa se lavina zakotrljala. Pazi se na svaki njezin korak, a običan odlazak u kupnju s prijateljicom Victorijom Beckham ponovo je pustio mašti na volju. Navodno je raznježena Victoria usred dućana zagrlila Kate i govorila joj da je imati dijete nešto najljepše na svijetu.

 S kraljevskih se dvora nagađalo da bi beba mogla stići u prvoj godini njihova braka. Tako brzo bebu nitko nije očekivao. Posluga tajno izjavljuje medijima da mladi par ne izlazi iz svog gnijezda.

- Ne mogu se nauživati jedno drugoga - govore.

 Ulje na vatru znatiželji cijeloga svijeta dodao je i dr. Fritz Barnwell koji se medijima čak i predstavio kao kraljevski ginekolog.

 – Prošli tjedan još nije bila trudna, no princ William tražio je da se ponove testovi i danas mogu potvrditi da je Kate trudna pet dana – rekao je Barnwell.

 Kraljevska obitelj šuti. Za sada ne želi ni potvrditi je li on zaista ginekolog u palači. Službena potvrda (ili demanti) očekuju se svaki sat. A dotad svjetski žuti tisak iz rukava izvlači “dokaze” koji bi i prije Palače potvrdili trudnoću. Prisjetili su se tako da je Kate na jednoj zabavi odbila šampanjac i umjesto njega naručila mineralnu vodu. Oni umjereniji pak dopuštaju mogućnost da je Kate odbila pastu jer se još nije naviknula jesti pred gomilom ljudi i uključenim kamerama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.