princeza od Walesa

Kate Middleton otkrila tajnu svoje vitke linije: Redovito vježbam, a s djecom skačem i na trampolinu

Foto: Press Association/Pixsell
Foto: Kirsty O'Connor/PRESS ASSOCIATIO
Kate Middleton, princeza od Walesa, danas slavi 41. ro?endan
Foto: Kirsty O'Connor/PRESS ASSOCIATIO
Kate Middleton, princeza od Walesa, danas slavi 41. ro?endan
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
23.01.2023.
u 11:33
Dan započinje zasitnim doručkom poput zobene kaše koja je bogata proteinima i ugljikohidratima te joj daje energiju za obavljanje svih dnevnih obaveza.
Pogledaj originalni članak

Kate Middleton (41) oduvijek plijeni pozornost svojom elegancijom, ali i vitkom linijom zbog koje joj elegantne dugačke haljine stoje kao salivene. Kako princeza od Walesa održava svoju liniju pitanje je koje bi joj mnogi postavili, a tajnu svog izgleda otkrila je ovih dana tijekom prijema za ragbi momčad Velike Britanije u palači Hampton Court tijekom koje su slavili pobjedu u finalu nad Francuskom 28:24. Kate, koja je pokroviteljica  nogometne lige u ragbiju, engleskoj momčadi poručila je da su visoko podigli letvicu. 

Kate su igrači pitali jesu li njezina djeca zainteresirana za ragbi. - Uvijek smo malo natjecateljski raspoloženi jedni prema drugima. Svi oni vole sport, a Louis je lud za ragbijem. Oni su u dobi kada jednostavno vole trčati - rekla je princeza od Walesa i otkrila da i nju prati sportski duh. 

- Trudim se raditi sve sportske aktivnosti: kad god mogu ugurati, vježbam, čak i skačem na trampolinu s djecom prije škole. Voljela bih doći igrati ragbi. Sada nema isprike. Morat ćemo imati obiteljski trening - izjavila je Kate koja još od studentskih dana, kada je dospjela u fokus javnosti, održava vitku liniju koja se nije promijenila ni nakon tri trudnoće.

Kate ima zavidnu kožu, kosu i nokte, za što je bez sumnje zaslužna njezina svakodnevna prehrana. Zanimljivo je kako je i njezin plan prehrane najtraženiji u Google pregledniku kad je riječ o članovima kraljevske obitelji, a godišnje ima čak 55.000 pretraživanja diljem svijeta. Iako svi članovi kraljevske obitelji nastoje sačuvati svoju privatnost, izvori bliski palači ipak su otkrili pojedinosti o planu prehrane mnogima omiljene princeze, a njezin životni stil nije teško prigrliti. Voli jesti razna nutritivno bogata jela, a princeza navodno većinu obroka kuha sama kod kuće te joj se često pridruže i djeca.

Foto: Reuters/Pixsell

Dan započinje zasitnim doručkom poput zobene kaše koja je bogata proteinima i ugljikohidratima te joj daje energiju za obavljanje svih dnevnih obaveza. Poznato je kako zobena kaša potiče rad crijeva i kontrolira šećer te je idealan odabir za početak dana. Osim zobene kaše, na meniju je i domaći smoothie, a Kate ga spravlja od kelja, salate, spiruline i borovnice.

Za ručak se trudi unijeti hranu bogatu antioksidansima pa često bira sirove namirnice, a jedno od omiljenijih jela joj je salata od lubenice s avokadom, lukom, krastavcem i feta sirom. Iako nije vegetarijanka, često bira jela bogata povrćem, a posebno uživa u curryju od leće i povrtnim ražnjićima.

Kako bi utažila glad kroz dan, često bira ''snack'' od povrća i voća kao i goji bobice koje jačaju imunitet te kokice kada joj se jede nešto slano. Zanimljivo je i da je Kate velika ljubiteljica maslina, što je otkrila prilikom posjeta londonskoj bolnici Great Ormond Street kada je otkrila da ih voli i njezina kći Charlotte.

Budući da bira laganije opcije za doručak i ručak, njezine su večere nešto obilnije, a i sama često spravlja domaća, tradicionalan jela među kojima je pečena piletina, što je omiljeno jelo princa Williama. Kada ne uživa u domaćem obroku, princeza voli sushi.

Bivši kraljevski kuhar otkrio je kako je Kate zabranjeno jesti krumpir, rižu ili tjesteninu za večeru, barem je to bila praksa za vrijeme vladavine kraljice Elizabete II. Također, kada je na putovanju, zabranjeno joj je jesti rizičnu hranu, među kojom su i školjke jer vrlo lako mogu prouzročiti trovanje.

Osim zdrave prehrane, Kate puno pažnje daje i vježbanju, ne želeći samo ostati u fit formi već i kako bi usadila zdrave navike svojoj djeci, a posebno je motiviraju kompetitivni sportovi – tenis i veslanje. Također, voli i trčanje te plivanje. Kate je poznata ljubiteljica fitnessa i nikad se nije sramila pokazati ljubav prema vježbanju, bilo da igra galski nogomet, sprinta ili se hvali streličarskim vještinama, a teretanu često dijeli sa sestrom Pippom Middleton.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.