Ona nije princeza

Kate Middleton razočarala učenike u osnovnoj školi

Foto: Pixsell
Kate Middleton razočarala učenike u osnovnoj školi
21.11.2011.
u 11:42
Lijepa Kate na susret s djecom došla je odjevena u obični pulover i traperice, što je iznenadilo mališane koji su očekivali da će doći u haljini
Pogledaj originalni članak

Princeza Kate Middleton posjetila je učenike jedne osnovne škole, a njihovom razočaranju nije bilo kraja. Naime, lijepa Kate na susret s djecom došla je odjevena u obični pulover i traperice što je iznenadilo mališane koji su očekivali da će doći u haljini. Kate se u školi zadržala oko 45 minuta. Majka jednog djeteta ispričala je da su djeca s nestrpljenjem očekivala dolazak princeze u školu pa su čak pohitali na parkiralište kako bi je što prije ugledali.

– Kate je izašla iz automobila s jednom od nastavnica, a djeca su se zbunjeno gledala. Pitali su se gdje je haljina i nisu vjerovali da je to ona Kate koju viđaju na televiziji – rekla je majka učenika.

SKIJAŠKA DVORANA

FOTO Još neviđeno u Hrvatskoj! Otkrivamo detalje jedinstvene ideje općine iz Gorskog kotara

Skijaška staza bila bi duga 1,3 km, s prosječnom strminom od 37 posto, što je dovoljno za slalome FIS kategorije. Načelnik Mrkoplja Josip Brozović kaže da bi skijaška dvorana za Gorski kotar značila ono što Pelješki most znači za jug Hrvatske. Na ideju su u Općini došli kada su čuli izjavu skijaškog maga Ante Kostelića koji je jednom zgodom kazao da u Hrvatskoj nedostaje mjesto gdje bi mogli skijati čitavu godinu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LI
liliZG
13:21 21.11.2011.

Bravo Kate, neka klinci odmah vide što je normalna osoba, glamur je precjenjena bedastoća. Žena je došla u školu ne na svečanu večeru.......................

EA
earindis
14:24 21.11.2011.

Čini mi se da je Kate više razočarala novinare željne slikica nego mališane...

TM
tesla moj ponos
16:04 21.11.2011.

Mislio sam da je trudna. Princeza je lijepa i mršava.