Kraj ga je shrvao

Katie Holmes i Tom Cruise i službeno su razvedeni

Foto: Pixsell
tom (1)
Foto: Pixsell
katie
Foto: Pixsell
tom cruise, olga kurylenko
22.08.2012.
u 10:29
Tom je u zadnja dva mjeseca smršavio šest kilograma i posvetio se isključivo poslu, kažu njegovi prijatelji
Pogledaj originalni članak

U ponedjeljak, točno 53 dana nakon što je Katie Holmes podnijela zahtjev za razvod braka, njezin šestogodišnji brak s Tomom Cruiseom i službeno je gotov. Sudac u New Yorku u ponedjeljak je svojim potpisom na brakorazvodne papire 33-godišnje glumice i 50-godišnjeg glumca okončao njihov brak koji se, sve do ovog lipnja, činio stabilnim. Katie je dobila skrbništvo nad njihovom kćeri Suri, a Tom je ima pravo posjećivati kad god to želi.

Tomu je razvod zadao veliki udarac i od lipnja je smršavio šest kilograma, zbog čega je njegova obitelj jako zabrinuta za njega. Njegovi prijatelji tvrde kako se u potpunosti posvetio poslu i odbija njihove savjete da uspori poslovni ritam i posveti se sebi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
11:07 22.08.2012.

Da, i?

DH
Dante_HR
18:59 22.08.2012.

I... dijete je ostalo bez normalnog djetinjstva. Kako je majku ''naglo zgrabila'' želja za rastavom, tako će se uskoro i predomisliti da dijete može vidjeti oca kad god poželi. Zbog malene, koja vrlo očigledno jako voli svojeg tatu, nadam se da neće biti tako, ali tako mislim poučen mnogim slučajevima ''sporazumne rastave braka''. Žene zvuče milozvučno samo na sudskoj raspravi. Nakon toga, kada im sud dodijeli dijete, ponašaju se nasilnički i prema djetetu i prema bivšem mužu. Iz Tomove ''shrvanosti'', nekako, zaključujem da je i sam svjestan toga - što čeka i njega i njegovu kćer. Sumnjam da će mu i lova tu nešto pomoći. Amerika je odavno pokorena militantnim feminizmom i jedan otac, kao takav, nakon rastave de facto gubi roditeljska prava. Baš kao i u Hrvatistanu.

SA
sanna48
21:39 22.08.2012.

Sta bilo ....nije njoj naglo dosla volja za rastavom i nije ona ta koja je svom dijetetu onemogucila normalno dijetinjstvo...naprotiv....ona je pobjegla glavom bez obzira da bi spasila svoje dijete od tog manijaka koji ima mozak totalno ispran scientologijom.