PRESKOČILA BIVŠEG MUŽA

Katy Perry rangirala ljubavnike od najgoreg prema najboljem

Foto: Reuters
DJ Diplo
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
John Mayer
Foto: Reuters
Orlando Bloom
Foto: Screenshot
Katy Perry i James Corden
12.06.2017.
u 17:08
Katy i James jedno su drugom postavljali škakljiva pitanja, a ako netko od njih ne bi htio odgovoriti, morao bi pojesti neki komad hrane koji nije baš jestiv poput goveđeg jezika, škorpiona, iznutrica ili jaja starog 1000 godina.
Pogledaj originalni članak

Pop zvijezda Katy Perry na svom je YouTube kanalu ugostila voditelja Jamesa Cordena te zaigrala zanimljivu verziju igre "Istina ili izazov". Katy i James jedno su drugom postavljali škakljiva pitanja, a ako netko od njih ne bi htio odgovoriti, morao bi pojesti neki komad hrane koji nije baš jestiv poput goveđeg jezika, škorpiona, iznutrica ili jaja starog 1000 godina.

Katy je tako preskočila pitanje u kojem je gradu imala najgori koncert i tko joj se ne sviđa u showbiz svijetu, no zato je pristala rangirati ljubavnike. Iza nje je dvogodišnji brak s glumcem i voditeljem Russelom Brandom, no Corden joj je ponudio tri bivša dečka - DJ Dipla, Orlanda Blooma i Johna Mayera.

Na trećem mjestu Katy je stavila DJ Dipla, s kojim je bila u kratkoj vezi prije tri godine. Zanimljivo, i sam Corden pogodio je da je on najslabiji ljubavnik rekavši: "jasno mi je zašto ljudi postaju DJ-evi".

Foto: Reuters
DJ Diplo

Na drugom mjestu je Orlando Bloom, s kojim je prekinula prije tri mjeseca.

Foto: Reuters
Orlando Bloom

Najbolji u ovom triju je glazbenik John Mayer, s kojim je bila u vezi tri godine.

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
John Mayer

No Katy je na kraju rekla kako su sva trojica odlični ljubavnici.  


 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.