Kids' Choice Awards

Katy Perry najljepše pjeva, a Kristin Stewart najbolje rastura

Katy Perry najljepše pjeva, a Kristin Stewart najbolje rastura
25.03.2013.
u 10:18
Više od 350 milijuna dječjih glasova odlučivalo je pobjednicima ovogodišnjih, 26. po redu Nickelodeonovih nagrada
Pogledaj originalni članak

Nakon što je navodno prekinula s Johnom Mayerom, Katy Perry je u velikom stilu okončala prošli tjedan. Djeca su je izabrala za najbolju pjevačicu, njima dražu od drugih finalistica – Adele, Taylor Swift i Pink.

– Obožavam djecu. Ovo je tako kul nagrada – iskreno je Katy zahvaljivala mladoj publici.

Dječji glasovi 26. po redu Nickelodeonove godišnje nagrade Kids' Choice Awards odlučivali su o pobjednicima u nizu kategorija, od glazbe i filma, do najkul aplikacija. Ove godine pristiglo je više od 350 milijuna dječjih glasova. A to je vrlo respektabilan žiri.

Katy je na priredbi viđena u ugodnim razgovorima sa Selenom Gomez i Kristen Stewart, koje su također osvojile nagrade. Kristen je bila ushićena što je dobila čak dva priznanja – za najbolju filmsku glumicu i najbolju rasturačicu na filmu.

– Ovo je super i zbilja cijenim ove nagrade. U vrtiću sam imala majicu na kojoj je pisalo ''Kick Butt First...'' (Prvo ispraši stražnjicu...) – podsjetila se Kristen.

Selena je pak dobila nagradu za najbolju TV glumicu za ulogu u seriji "Wizards of Waverly Place". Johnny Depp je najomiljeniji dječji glumac, Justin Bieber pjevač, a One Direction najdraži bend publike od vrtićke do adolescentske dobi.

Godišnje nagrade podijeljene su u Los Angelesu, a program je vodio Josh Duhamel. Priredba je na glasu po raznim ludorijama na bini. Tako svake godine nekog od poznatih gostiju zaliju zelenom sluzi. Ove godine pozelenili su Sandra Bullock i Neil Patrick Harris. Christina Aguilera, Pitbull i Ke$ha bili su među brojnim izvođačima.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.