Oštra supruga

Katy Perry rekla mužu: "Idem svojim putem"

Foto: pixsell
Katy Perry rekla mužu: "Idem svojim putem"
29.12.2011.
u 19:33
Planirali su praznike provesti u Londonu, no Katy je s prijateljicama otišla na Havaje, a Russell ostao u Engleskoj. Prema pisanju britanskih medija, par se žestoko posvađao, a Katy ga je samo naglo ostavila.
Pogledaj originalni članak

Supružnici, pjevačica Katy Perry i glumac Russell Brand, božićne su blagdane proveli odvojeno i time potvrdili šuškanja da im je brak u krizi. Planirali su praznike provesti u Londonu, no Katy je s prijateljicama otišla na Havaje, a Russell ostao u Engleskoj. Prema pisanju britanskih medija, par se žestoko posvađao, a Katy ga je samo naglo ostavila.

– Rekla mu je da ona ide svojim putem. No, oboje su prilično dramatični, nasilni i impulzivno reagiraju, pa je lako moguće da će se pomiriti i ponovno biti najsretniji par na svijetu – rekao je izvor blizak paru.

Brand je nedavno opisivao brak kao nešto najdivnije što se čovjeku može dogoditi te naglasio da je s voljenom suprugom Katy Perry iznimno sretan. Pjevačica je sve glasine i tračeve o prekidu odlučno i odmah demantirala, no činjenica jest da je Božić provela bez supruga.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PP
pp
18:49 31.12.2011.

ma idi i ne vraćaj se...ima Katy Perry na bacanje danas...ajde bježi...