bivši vergarin dečko

Kelly Brook druži se s osuđenim ubojicom Chrisom Paciellijem

Foto: Pixsell
Kelly Brook druži se s osuđenim ubojicom Chrisom Paciellijem
07.02.2013.
u 11:21
- Hvala istinskoj legendi s Floride što se brinuo za mene i moje prijateljice ovaj tjedan, puse @ChrisPaciello1 - napisala je 33-godišnja Brook.
Pogledaj originalni članak

Kriminalc i vlasnik noćnog kluba iz Miamija Chris Paciello koji je proveo sedam godina u zatvoru zbog ubojstva kućanice i na čiji su šarm pale Jennifer Lopez, Natalie Imbruglia i Madonna, sada osvaja i britansku starletu Kelly Brook.

Tijekom snimanja na Floridi Kelly, koja je prije tjedan dana prekinula s bivšim igračem ragbija Thomom Evansom, družila se s Chrisom, a iz njezine poruke na Twitteru može se zaključiti da su se jako zbližili.

- Hvala istinskoj legendi s Floride što se brinuo za mene i moje prijateljice ovaj tjedan, puse @ChrisPaciello1 - napisala je 33-godišnja Brook, a 41-godišnji Chris joj je brzo odgovorio: - Uistinu mi je bilo zadovoljstvo. Predivne ste cure!

Paciello je 2000. bio osuđen na deset godina zatvora zbog ubojstva i oružane pljačke 1993. na Staten Islandu kada je metkom u glavu usmrćena kućanica. Chris je priznao zločin, a u zatvoru je umjesto desetljeća odležao sedam godina. Bila je to nagrada jer je FBI-ju otkrio imena sedamdeset vodećih ljudi mafije.

U vrijeme uhićenja bio je u ljubavnoj vezi s glumicom Sofijom Vergarom koja mu je čak platila jamčevinu od deset milijuna dolara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.