bravo kelly!

Smrznula salo pa našla novog dečka

Foto: Instagram
kelly brook
Foto: Instagram
kelly brook
Foto: Instagram
kelly brook
Foto: EAB/WENN/PIXSELL
kelly brook
Foto: Instagram
kelly brook
Foto: Instagram
kelly brook
Foto: Instagram
kelly brook
07.04.2015.
u 13:27
Čini se da pada na mišičave ljepotane, jer i njezin novi dečko podsjeća na bivšeg Davida McIntosha. Jeremy Parisis inače je Francuz i njezin je trener
Pogledaj originalni članak

Kelly Brook nedavno je smrznula salo kako bi se što lakše dovela u top formu, a sada se pojavila u javnosti s novim dečkom.

Čini se da pada na mišičave ljepotane, jer i njezin novi dečko podsjeća na bivšeg Davida McIntosha. Jeremy Parisis inače je Francuz i njezin je trener. Dugo vremena s njim se provodila u Los Angelesu, a onda je on za Uskrs doputovao u London kako bi proveo uskrsne praznike s Kelly. Upravo na treninzima su se upoznali, a njegova prisutnost motivirala ju je da vježba i pojavljuje se na satovima.

Jedva je čekala, kažu njeni prijatelji, da ga dovede u London i upozna s prijateljima. I pritom konačno ima savršen mir, budući da se McIntosh preselio u Sydney pa se ne mora susretati s njim dok je u rodnom gradu.

>>Hollywood je okrutan! Kelly Brook otišla u kliniku za smrzavanje sala!

>>Seksi manekenka objavila vruće fotografije!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
joshua
17:37 07.04.2015.

Ako su te dvije činjenice u izravnoj (uzročno-posljedičnoj) vezi kao što naslov sugerira, je li takav luzer uopće vrijedan nalaženja? I znači li to da mi, ostali, ako ne izrežemo salo (ili mozak, ili cice, ili usta...) nemamo izglede naći novog dečka? Što je zapravo autor, pardon, VLM, htio poručiti?