Podrška sestri

Kylie Jenner na reviji uživala u društvu Lewisa Hamiltona

Foto: PR FOTO
hm X balmain
Foto: PR FOTO
hm X balmain
Foto: PR FOTO
hm X balmain
Foto: PR FOTO
hm X balmain
Foto: PR FOTO
hm X balmain
Foto: PR FOTO
hm X balmain
Foto: PR FOTO
hm X balmain
Foto: PR FOTO
hm X balmain
Foto: PR FOTO
hm X balmain
Foto: PR FOTO
hm X balmain
Foto: PR FOTO
hm X balmain
Foto: PR FOTO
hm X balmain
21.10.2015.
u 14:40
Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner sinoć je pružila podršku sestri Kylie koja je nosila reviju koju je Balmainov kreativni direktor kreirao za H&M
Pogledaj originalni članak

Sinoć je na Wall Streetu u New Yorku kolekcija Balmain H&M imala svoju globalnu premijeru na modnoj pisti pred publikom punom slavnih osoba.

Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley i Alexa Chung neka su od imena koja su imala prilike ekskluzivno vidjeti glamuroznu, moćnu i raskošnu kolekciju koju je dizajnirao Olivier Rousteing. Najviše pozornosti plijenila je najmlađa članica klana Kardashian-Jenner koja je u društvu Lewisa Hamiltona pružila podršku sestri Kendall koja je prošetala modnom pistom.

Noć je bila odvažna i snažna kao Rousteingov dizajn te je spajala modu i glazbu u čast kolekcije u prostoru uređenom kao futuristički sustav podzemne željeznice. Nakon ekskluzivne projekcije videozapisa glazbene podloge kampanje s Kendall Jenner plesne skupine zagrijale su atmosferu i pripremile okupljene za reviju s modelima kao što su Gigi and Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss i Joan Smalls.

Nakon modne revije Backstreet Boys band iznenadio je okupljene ekskluzivnim nastupom uživo, šireći vibru 90-ih. -Večeras se ostvario moj san. Energija i vibra bile su fantastične, a nastup grupe Backstreet Boys samo za Balmain x H&M bio je nevjerojatan. Čast mi je surađivati s H&M-om, a večerašnje pokretanje kolekcije nikad neću zaboraviti- kazao je Olivier Rousteing, Creative Director modne kuće Balmain.

Kolekcija će biti dostupna u oko 250 trgovina širom svijeta i online od 5. studenog 2015, a u Hrvatskoj u H&M trgovini u centru Cvjetni, Trg Petra Preradovića 4-6, Zagreb.

>>Mlada Kylie zbog ljubomore uništila turneju svog dečka repera

>>Opet je to napravila: Nemam silikone, tijelo mi se promijenilo

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NE
nemesisdns
15:17 21.10.2015.

Ova na slici sa haniltonom je kylie a kendall nosi reviu, obrnuto je neg sto ste napisali, ne volim ih al bar ih razlikujem.