HAYDEN PANETTIERE

Kličkova bivša oglasila se nakon intervjua koji je šokirao svijet: 'Uzimam li lijekove ili ne, to nije ničija stvar'

Foto: Kolaž/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Hayden Panettiere
Foto: Jens Kalaene/DPA/Pixsell
Hayden Panettiere
Foto: Bodo Marks/DPA/PIXSELL
Hayden Panettiere
Foto: Twitter
hayden panettiere
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: Instagram
Foto: Instagram
23.09.2024.
u 13:30
Hayden Panettiere je nedavno dala video intervju za People, a mnogi su komentirali kako je glumica izgledala kao da je u alkoholiziranom stanju. Nakon toga se oglasila i opravdala, a o čemu je točno riječ doznajte u nastavku ovog teksta
Pogledaj originalni članak

Američka glumica Hayden Panettiere nedavno je zabrinula obožavatelje svojim ponašanjem u intervjuu koji je dala za magazin People. Naime, Panettiere je u intervjuu teško izgovarala riječi, a broji su komentirali kako ne izgleda trijezno. Sada se glumica oglasila i na društvenim mrežama te je objasnila što se dogodilo. - Želim odvojiti trenutak da se pozabavim kontroverzom oko intervjua koji sam nedavno dala za People. Neshvatljivo je da sam uopće u ovoj poziciji, ali osjećam se prisiljenom govoriti o tome u prostoru gdje me neće kritizirati koliko brzo ili sporo govorim. Nisam spavala dva dana prije snimanja zbog svojeg psa koji se oporavlja od operacije. Snimanje je trajalo osam sati, nakon čega je uslijedio intervju pred kamerama, koji je trebao trajati jedan sat. Intervju je počeo dobro, a da se zna, njegov početak nije uključen u verziju koju je People objavio. Bila sam iscrpljena. Moj glasnogovornik je prekinuo intervju jer je postalo očito da blijedim, pogotovo jer je tema bila teška. Pitali smo novinarku možemo li ponoviti drugi dan ili napraviti dodatni intervju preko Zooma, a ona nas je uvjerila da to nije potrebno i da smatra da je intervju bio emotivan i iskren - napisala je Hayden na Instagramu. 

Osim toga, dodala je i kako su joj rekli da će intervju urediti, a da su isti vidjeli tek kad je bio objavljen. - Tuga na svakome izgleda drugačije. Uzimam li lijekove ili ne, to nije ničija stvar. To je između mene i mog liječnika. Radim intervjue kako bih promovirala svoj novi film jer sam ponosna na njega - istaknula je glumica. 

Brojni su se nakon kontroverznog intervjua zabrinuli za glumičino mentalno zdravlje, a o čemu je također progovorila u svojoj objavi. - Mentalno zdravlje je jako važno i nadam se da oni koji ovo sada čitaju razumiju da ono što kažete skrivajući se iza ekrana računala može imati štetan utjecaj na nekoga. Jako sam zahvalna svima koji su stali u moju obranu usred ovog kaosa - rekla je Panettiere. Inače, glumica je u intervjuu pričala o smrti svog brata Jansena, koji je preminuo prošle godine, a njezin je glasnogovornik rekao da je to vrlo emotivna tema za nju. - To je bio dug i naporan dan za nju. Nije bila pod utjecajem alkohola - rekao je nakon intervjua njezin glasnogovornik. Nakon toga oglasili su se i brojni glumičini obožavatelji i striktno istaknuli mišljenje da se video treba ukloniti s društvenih mreža i iz medija. 

VEZANI ČLANCI:

FEĐA ISOVIĆ

Autor serije 'Lud, zbunjen, normalan': 'Šokiran sam, obustavili smo produkciju serije u kojoj je Kasumović igrao ulogu'

Cijela ekipa, cijela produkcija. Nalazimo se u stanju nevjerice da je moguće da se nešto tako dogodi. Nadao sam se da je samo riječ o nekom besmislenom traču, da nije istina. Međutim, ispostavilo se da je sve istina. Stvarno, svi smo šokirani. Obustavljamo sve projekte u kojima je on - istaknuo je Isović nakon što se otkrilo da je Kasumović bludničio nad maloljetnikom

"Šokirana sam što je ovo objavljeno... neugodno je i tužno gledati", "Ovo je potpuno iskorištavanje. Ovo je ovisnica koja očito nije trijezna", pisali su brojni. U intervjuu je glumica pričala i o svojoj borbi s ovisnošću pa su brojni zaključili da se vratila svojim starim navikama. Međutim, sada je objasnila da se to nije dogodilo. O svojoj je ovisnosti progovorila još prije dvije godine. - Stvari su se otimale kontroli kako sam starila, a droge i alkohol su postali nešto bez čega gotovo nisam mogla živjeti - priznala je iskreno slavna glumica. 

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala...'

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Facebook
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Hayden je 2020. godine išla na odvikavanje. Osim borbe s ovisnošću i gubitka brata, glumica je prolazila i kroz teške trenutke nakon što je dobila kćer Kayu. Nakon poroda se borila s postporođajnom depresijom pa je njezina kći neko vrijeme živjela s ocem Vladimirom Kličkom, slavnim boksačem, u Ukrajini. 

VIDEO Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.