nižu se komentari

Kolinda Grabar- Kitarović čestitala Dan žena: 'Da budemo i da odgojimo snažne žene'

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Daniel Pavlić
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Instagram
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Luiz Rampelotto/DPA/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
08.03.2022.
u 18:20
Za snažne žene. Da ih upoznamo. Da budemo snažne žene. Da odgojimo snažne žene- napisala je Kolinda uz fotografiju na kojoj pozira u društvu žena u Švedskoj. Fotografija je u kratkom roku skupila brojne lajkove i komentare na Facebooku i Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović čestitala je Međunarodni dan žena objavom na društvenim mrežama.

-Za snažne žene. Da ih upoznamo. Da budemo snažne žene. Da odgojimo snažne žene- napisala je Kolinda uz fotografiju na kojoj pozira u društvu žena u Švedskoj. Fotografija je u kratkom roku skupila brojne lajkove i komentare na Facebooku i Instagramu.

"Naša hrvatska ruža", "Sretan Dan žena", "Najbolja predsjednica", "Gospođa žena", "Kraljica", "Najljepša političarka", "Hvala vam, naša jedna, jedina i najbolja", "Sretan dan žena Kolinda draga", pisali su pratitelji. Bivša predsjednica oduvijek je isticala koliko se zalaže za prava žena i jednakost.

Podsjetimo,  Kolinda je nedavno boravila u Australiji gdje je stigla na poziv organizacije AUS-NZ Croatian Women in Leadership, a  snimljena na proslavi u jednom hotelu u Sydneyju u društvu klape Samoana.

Klapa je na svom Facebook profilu objavila video u kojem Kolinda s njima pjeva veliki hit klape Intrade 'Croatio, iz duše te ljubim' povodom proslave 30. godišnjice diplomatskih odnosa između Hrvatske i Australije gdje je klapa otpjevala himne obje države.

Kolinda se sastala s predstavnicama hrvatske zajednice i premijerkom Queenslanda kako bi razgovarale o njezinim dužnostima u Međunarodnom olimpijskom odboru.

Bivša predsjednica obnaša dušnost čelnice Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), a nedavno je boravila u Pekingu gdje su se održale Zimske olimpijske igre kako bi podržala hrvatske sportaše.

VIDEO Sanja Brajković s Radija Sljeme nominirana je za Večernjakovu ružu: "Četiri desetljeća još sam svježa i željna posla, nije mi dosadio"

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar .Primarius
.Primarius
23:39 08.03.2022.

a da ga izgrliš možda bi se Vladimir i smekšao malo.