nastupa 24. po redu

Konstrakta se oglasila prije finala Eurovizije: 'Naš nastup je nešto drukčiji, pa ćemo vidjeti kako će to proći'

Foto: EBU
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Instagram
Foto: EBU
Foto: EBU
Foto: EBU
Foto: EBU
Foto: EBU
14.05.2022.
u 20:00
Mnogi su oduševljeni pjevačicom i njenim pomalo bizarnim nastupom, za koji kažu da je pravo osvježenja na pozornici kojom obično vladaju šljokice. O Konstrakti se piše i govori u cijelom svijetu, a sve bolje stoji i na kladionicama. Trenutačno je na šestom mjestu, a koeficijent na njenu pobjedu je 50.
Pogledaj originalni članak

Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije, oduševila je Europu i ušla u finale Eurosonga.

Mnogi su oduševljeni pjevačicom i njenim pomalo bizarnim nastupom, za koji kažu da je pravo osvježenja na pozornici kojom obično vladaju šljokice.  O Konstrakti, čije je pravo ime Ana Đurić, piše se i govori u cijelom svijetu, a sve bolje stoji i na kladionicama. Trenutačno je na šestom mjestu, a koeficijent na njenu pobjedu je 50.

Prije nastupa u finalu koji se održava večeras, Konstrakta je otkrila kako se trenutačno osjeća ona i članovi skupine s kojima je na pozornici. 

"Sad smo opušteniji. Bez obzira na to što će biti večeras, mi smo već postigli nešto i stekli neku poziciju", kazala je Ana za srpske medije. 

"Mi se i sada kad idemo prema pozornici gledamo i govorimo jedni drugima: Hej, na 'Euroviziji' smo", dodaje glazbenica. 
Kazala je da im je jasno kako je njihov nastup drukčiji od onog što se često može vidjeti na Eurosongu.  

"Postoji dosta nastupa koji mnogo ulažu u scenografiju, plesače, kostime. Naš nastup je nešto drukčiji, pa ćemo vidjeti kako će to proći. Bit će što će biti. Imamo dojam da smo se svi ovdje suživjeli  s cijelom manifestacijom i sama završnica će biti u tom stilu. Večeras od 21 sat nastupamo pod rednim brojem 24 i vidimo se uskoro", kazala je. 

Inače, društvene mreže pune su memeova o srpskoj predstavnici na Euroviziji, a jedan od onih koji se najviše širi zadnjih dana je lažni tweet Meghan Markle u kojem je ona navodno podijelila Konstraktinu sliku i napisala: "Prestanite mi slati ovo s*anje". 

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KR
kronika20
20:45 14.05.2022.

To je ruglo i sramota za Euroviziju, a srpska bagra u Hrvatskoj i drugim balkanskim državama će opet gromoglasno glasati za srpski primitivizam.