Gosti kod Oprah

Kraljevska obitelj strahuje od 7. ožujka kada će Meghan i Harry objaviti svoju istinu

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Foto: Peter Nicholls/Press Association/PIXSELL
Foto: REUTERS
Princ Harry i Meghan Markle
Foto: NISYND/Pixsell
20.02.2021.
u 14:53
Ekskluzivni intervju s vojvotkinjom od Sussexa emitirat će se 7. ožujka na televizijskoj mreži CBS, a teme o kojima će američka glumica razgovarati s Oprah prije svega se odnose na život u kraljevskoj obitelji, razloge zbog kojih su ona i Harry odstupili s kraljevskih dužnosti...
Pogledaj originalni članak

Meghan Markle i princ Harry i tisućama kilometara daleko od Velike Britanije i dalje uspijevaju redovito dizati tlak kraljici Elizabeti i ostalim članovima kraljevske obitelji. Nakon što su Meghan i Harry javnosti potvrdili da će njihov sin Archie ove godine postati stariji brat, u medije je stigla i najava velikog intervju koji je par dao kraljici talk showa Oprah Winfrey. Ekskluzivni intervju s vojvotkinjom od Sussexa emitirat će se 7. ožujka na televizijskoj mreži CBS, a teme o kojima će američka glumica razgovarati s Oprah prije svega se odnose na život u kraljevskoj obitelji, razloge zbog kojih su ona i Harry odstupili s kraljevskih dužnosti, o braku, djeci i naravno o humanitarnom radu.

Palača nije izdala nikakvo priopćenje vezano za intervju princa Harryja i njegove supruge jer nakon što su se odrekli svojih dužnosti u ovoj obitelji više nisu dužni polagati račune kraljici. To ne znači da kraljevska obitelj odobrava ovaj njihov potez, kako pišu britanski mediji, kraljica te prinčevi William i Charles u strahu su što će Meghan i Harry ispričati pred televizijskim kamerama i boje se kako bi njihova verzija priče o odlasku iz kraljevske obitelji mogla narušiti ugled obitelji. Najviše se zbog cijele ove situacije uznemirio princ William jer se sjetio intervju koji je njegova pokojna majka, princeza Diana dala za BBC i u kojem je otkrila aferu princa Charlesa i Camile Parker. To je bila prava medijska bomba i bura oko tog intervju mjesecima se nije stišavala pa William strahuje da će Meghan i Harry pripremiti nešto slično.

Harry i Meghan posljednji su put pred televizijske kamere stali u listopadu 2019. godine kada je Harry otvoreno priznao da je u lošim odnosima s bratom Williamom i da već dulje vrijeme nisu na istoj valnoj duljini, ali je naglasio kako će uvijek biti braća i podupirat će jedan drugoga. Kakvu će istinu ovaj par otkriti Oprah Winfrey i kakvu će to štetu nanijeti kraljevskoj obitelji, saznat ćemo uskoro.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.