William i kate

Kraljevski bračni par slavi prvu godišnjicu braka - bez bebe

Foto: pixsell
Kraljevski bračni par slavi prvu godišnjicu braka - bez bebe
29.04.2012.
u 08:00
Kate se sa sestrom Pippom Middleton, po izboru američkog “Timea”, našla i na listi sto najutjecajnijih osoba na svijetu.
Pogledaj originalni članak

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i njegova Kate, danas slave prvu godišnjicu braka. Bez bebe na vidiku.

Mladi kraljevski par tijekom prošle godine bio je na turneji u Kanadi i SAD-u. Pojavljivanjem u javnosti uvijek nasmijani i ljubazni, privlačili su mase. Svijetu se sviđaju njihove nježnosti, pogledi... William nikad nije skrivao koliko voli svoju suprugu.

Kate se sa sestrom Pippom Middleton, po izboru američkog “Timea”, našla i na listi sto najutjecajnijih osoba na svijetu. Njezin klasični stil odijevanja, koji se savršeno uklapa u imidž britanske kraljevske obitelji, možda je ne čini ikonom mode, ali svaka njezina nova haljina izaziva pomamu u trgovinama u kojima kupuje. I cijela kraljevska obitelj rado pokazuje naklonost prema mladoj vojvotkinji.

Kate je dva puta u društvu kraljice bila na službenim događanjima, a njezina svekrva Camilla nekoliko ju je puta pozvala u goste. Mladi par trenutačno živi zaštićen od očiju javnosti u kući u Walesu, no već sljedeće godine trebao bi se preseliti u veliki stan u londonskoj palači Kensington. A cijela Velika Britanija navija da ih do tada bude troje.

Rijetki ih kritičari opisuju kao “dosadne”, suprotnost Harryju, Williamovu mlađem bratu, koji je svojim šalama i entuzijazmom šarmirao novinare tijekom nedavna posjeta Karibima. Mladi kraljevski par nije sklon sličnim nestašlucima, obazriv je prema svakome i zato i jest omiljen.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.