Sedma sezona

Krenule prijave za novu sezonu 'Ljubav je na selu'!

Foto: RTL
ljubav je na selu
Foto: RTL
ljubav je na selu
Foto: PR FOTO
ljubav je na selu
Foto: Promo
LJubav je na selu
Foto: Promo
LJubav je na selu
Foto: RTL
ljubav je na selu
Foto: Promo
LJubav je na selu
Foto: Promo
LJubav je na selu
21.03.2016.
u 15:46
U potrazi ste za nekim kome ćete darovati svoje srce? Prijavite se jer tko zna, možda i vas pogodi Amorova strelica!
Pogledaj originalni članak

Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog šest uspješnih sezona dokumentarne sapunice „Ljubav je na selu“. U potrazi ste za nekim kome ćete darovati svoje srce? Prijavite se jer tko zna, možda i vas pogodi Amorova strelica!

Šesta sezona omiljene emisije, čiju je svaku epizodu do sada gledalo gotovo pola milijuna gledatelja, samo što nije završila, a osebujni farmeri i njihove djevojke osvojili su srca gledatelja, ali se i međusobno zaljubili. Tako će mnoge iznenaditi završetak šeste sezone jer "past'"će i prosidba

– Mislim da je vrijeme da primite telefon u ruke i prijavite se za novu sezonu jer, kao što vidite, naši farmeri imaju sreće i mnogi su pronašli ljubav svog života. Nekad je bitno biti hrabar jer za ljubav se isplati! – rekla je "Amorova vila", voditeljica Marijana Batinić.

Oni odvažni mogu se već prijaviti za novu sezonu. Stoga se pozivaju svi usamljene farmeri i farmerice da idiličnom životu na selu dodaju i zadnji djelić slagalice koji joj nedostaje – njega ili nju, osobu svog života i srodnu dušu!

Svi hrabri koji se ne boje upustiti u ljubavnu pustolovinu života fotografiju i pismo prijave mogu poslati na adresu e-maila ljubavjenaselu@rtl.hr ili se mogu prijaviti pozivom na broj 060 501 556 (cijena poziva 3,49 kn/min iz fiksne, odnosno 4,78 kn/min iz mobilne mreže). Također, prijaviti se mogu i porukom „farmer“ (u kojoj je i vaše ime, prezime, dob i mjesto) na SMS 666555 (cijena 3,72 kn/sms).

Život na selu je ljepši udvoje, stoga ne oklijevajte i sretno!

>>Nakon Ljubavi na selu novi izgled, brak, zaruke u Parizu i Imotskom te dvoje mališana

>>Žigo je atipični brko koji sam peče kruh i radi kobase

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.