Prije poroda

Kristen Bell bojala se da će kćer voljeti manje nego pse

Foto: Press Association/Pixsell
Kristen Bell bojala se da će kćer voljeti manje nego pse
06.11.2013.
u 15:09
Kako nekog upoznajem više tako i moja ljubav prema njemu raste. Dok sam nosila kćer nisam je poznavala. Ona je za mene bila kao boca vode koju nosim u trbuhu, priznala je glumica
Pogledaj originalni članak

Lijepa glumica Kristen Bell prolazila je velike muke tijekom trudonće. Kako je sama priznala, piše EOnline, bojala se da će dijete voljeti manje negoli voli svoje pse.

- Tijekom trudnoće uvijek sam iskreno govorila da ne mogu znati hoću li je voljeti kao što volim svoje pse - iskreno je priznala Kristen magazinu Flare dodavši da je njena ljubav prema psima iskrena. Voli ih, tvrdi, kao da su joj djeca.

- Kako nekog upoznajem više tako i moja ljubav prema njemu raste. Dok sam nosila kćer nisam je poznavala. Ona je za mene bila kao boca vode koju nosim u trbuhu pa se nisam mogla niti povezati sve do rođenja - slikovito je pojasnila glumica. Zvijezda komedije ''Preboljeti Sarah Marshall'' dodala je da majčinske osjećaje prema sedmomjesečnoj Lincoln osjetila tek nakon poroda. Danas nema nikoga na svijet s kim bi radije provodila vrijeme.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.