uspomene na prodaju

Kuća u kojoj je odrasla Madonna prodaje se za 48 tisuća dolara

Foto: 'Mehdi TaamallahPress Association'
Kuća u kojoj je odrasla Madonna prodaje se za 48 tisuća dolara
09.05.2011.
u 14:33
Madonnina obitelj kuću je prodala prije deset godina za 270 tisuća dolara. Nije poznato hoće li pjevačica otkupiti svoj dom u Michiganu.
Pogledaj originalni članak

Kuća u kojoj je odrasla kraljica popa u Rochester Hillsu u Michiganu prodaje se za samo 48 tisuća dolara. Madonnin nekadašnji dom oštećen je u požaru 2008. što objašnjava vrlo nisku cijenu kuće.

Obitelj pjevačice prije deset godina prodala je imanje u Michiganu za 270 tisuća dolara. Nije poznato hoće li Madonna, kojoj je prije nekoliko mjeseci u domu za starije osobe umrla baka koja ju je odgojila, poželjeti otkupiti kuću iz djetinjstva.

Prije nekoliko mjeseci Madonna je u New Yorku (Upper East Side)  kupila renoviranu luksuznu kuću za 32 milijuna dolara.  

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.