Ne gubi vrijeme

Kud prije? Hana iz 'Gospodina Savršenog' iznenadila naglom odlukom

Foto: Instagram/Wanda Nara
Kud prije? Hana iz 'Gospodina Savršenog' iznenadila naglom odlukom
27.12.2018.
u 08:36
Hana Rodić i Goran Jurenec uživaju u svojoj romansi nakon završetka showa Gospodin Savršeni, a da je njihova ljubav ozbiljna, svjedoči i Hanina najnovija izjava.
Pogledaj originalni članak

Atraktivna Hana Rodić uživa uz svog Gospodina Savršenog. Nakon što je novopečeni reality par dočekao zajedno Božić, bivša kandidatkinja progovorila je za medije o njihovu odnosu.

Razlika od 18 godina koliko ih dijeli ne predstavlja im problem. – Mi se nekako nadopunjavamo i stvarno lijepo funkcioniramo. Tako da ta razlika u godina nije nešto drastično, ne primijeti se jer ja izgledam starije, on izgleda mlađe i onda se to sve zapravo nekako nadopunilo – izjavila je Hana za 24 sata. Otkrila je i kako je Goran spreman za obitelj, a upravo na tom polju Hana se i sama želi ostvariti.

– Ja sam uvijek htjela biti lijepa mlada mama, iako nisam imala neku bajkovitu priču što se tiče obitelji, voljela bih djetetu biti najbolja mama na svijetu – kaže Hana koja priželjkuje da joj se ta želja ostvari uskoro.

Kako bi svoje snove pretočili u stvarnost par je već počeo tražiti zajednički dom. Hoće li to biti Njemačka u kojoj Goran živi ili Hanin Zagreb, za sada još nisu odlučili. – Gledamo neki grad u kojemu bismo mogli imati dobru karijeru, a kako je veza stvar kompromisa, sve se dogovaramo – zaključila je Rodić.

Celebrity baby boom! Pogledajte i koga je sve razveselila prinova u 2018. godini.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

MN
Mamuti na plaži
09:18 27.12.2018.

djeco...posao nađite...Eto Samobor ili Velika Gorica su ok...traze djelatnike za naplatu parkinga...pa eto, možda dobar početak...ovo sve drugo su bajke...

ST
steve
09:11 27.12.2018.

Ja sam savrsen jer si nisam dao nacrtati " Ludu neumjetnost.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:29 27.12.2018.

Oni.... karijera.... koja ? Čega ?