ZANIMLJIV IZAZOV

Kulinarski dvoboj čokolade i graha na tanjurima kandidata Masterchefa

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
16.10.2024.
u 23:45
Svojoj djevojci Anamariji, koja je u paru sa Zarom, Petar je dodijelio zlatnu žlicu: „Pokažite se kao dvije kraljice“, poručio im je te dodao da Anamarija zaslužuje samo zlato.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su shvatili što kao pobjednički par iz prošlog izazova imaju na izbor, Doris i Petar odmah su sebi dodijelili zlatnu žlicu koja predstavlja aristokratska jela. Na raspolaganju su imali još zlatnih žlica za preostale timove, ali i drvene koje su prezentirale seljačku hranu. Te preostale žlice morali su podijeliti ostalim parovima, a time im i odrediti temu zadatka. Svojoj djevojci Anamariji, koja je u paru sa Zarom, Petar je dodijelio zlatnu žlicu: „Pokažite se kao dvije kraljice“, poručio im je te dodao da Anamarija zaslužuje samo zlato. 

Drvene su dodijelili sljedećim timovima: Morisu i Tinu, Ivani i Sanji, Sergiu i Eni, Elvi i Irini te Seadu i Irmi, kojima je grah osnovna namirnica. Parovi koji kuhaju na aristokratsku temu zlatnih žlica – Anamaria i Zara, Gano i Bonaventura, Ljiljana i Iva te Josip i Ivo – kuhaju s čokoladom kao glavnom namirnicom. Zara će brzo iznijeti plan: „Imamo ideju za desert!“ No, zadatak nosi i odgovornost jer svaki par mora pripremiti dva jela koja se međusobno nadopunjuju, a osnovna namirnica mora biti prisutna u oba.

sve objavila na mrežama

VIDEO Djevojka Liama Paynea ranije je napustila Argentinu, zbog toga su je napali obožavatelji: 'On je bio sam?'

Njegova djevojka prije dva dana javila se na TikToku i pokazala kako napušta Južnu Ameriku. Kate se javila iz taksija te otkrila da se vraća na Floridu. "Volim Južnu Ameriku, ali mrzim predugo biti na istom mjestu", rekla je u uvodu, a kasnije govorila o letu. Osim toga, istaknula je da u Argentini provela dva tjedna iako je trebala biti samo 5 dana, a dodala je i da je neke svoje stvari ostavila Liamu. "Tako sam sretna što sam došla kući", istaknula je na kraju i dodala koliko se veselila.

Na dodatan izazov, natjecatelji se suočavaju s još tri ekskluzivne namirnice skrivene ispod zvona: fazanom, prepelicama i kunićem. Doris i Petar odlučili su se za fazana te će pripremiti paštetu od fazana, jabuka i čokolade, dok Sead i Irma kombiniraju slatki raviol punjen grahom na podlozi od marelice za kojeg su uvjereni da će sigurno privući pažnju. Josip i Ivo morat će se izboriti s mesom kunića. „Kunić je čisti mišić, nema masti ni deset posto. Ima samo opna oko mišića. Zato nam je bila strka“, rekao je Josip. 

Ovaj tjedan parova donosi zanimljive kulinarske suprotnosti: aristokracija protiv seljaka, čokolada protiv graha, luksuz protiv jednostavnosti. Tko će zasjati na vrhu, a tko će se morati suočiti sa stres testom saznajte u novoj epizodi MasterChefa!

POŠTIVANJE KANONSKIH PROPISA

Zbog sumnji na zlostavljanje udaljen popularni franjevac sa Svetog Duha

Poštivajući interes javnosti, provincija poziva medije da se prilikom izvještavanja o ovom događaju suzdrže od otkrivanja detalja mogućeg kaznenog djela kako bi poštivali sve zakonske odredbe i zaštitili sve dionike te civilnim vlastima omogućili provedbu sveobuhvatne istrage u čemu će imati punu podršku i suradnju cijele Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca“, piše u priopćenju

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.