Lijepa gesta

Kylie Jenner se pojavila na maturalnoj večeri i jako usrećila ovog dečka

Foto: Instagram
Kylie Jenner
Foto: Promo
Kylie Jenner
Foto: Instagram
Kylie Jenner
Foto: Instagram
Kylie Jenner
10.04.2017.
u 14:28
Alberta Ochou odbila je djevojka koju je pozvao na maturalnu i on je odlučio osvetiti se tako što je za pratilju pozvao reality zvijezdu
Pogledaj originalni članak

Alberta Ochou je odbila djevojka koju je pita želi li biti njegova pratilja na maturalnoj zabavi i zbog toga se Alberto odvažio i poslao poruku Kylie Jenner s molbom da mu ona bude pratnja na maturi.

Nije davao prevelike šanse da će se poznata sestra klana Kardashian - Jenner odazvati njegovom pozivu, ali Kylie je pristala i pojavila se na zabavi, a Albert je ispao glavna faca. 

-Zamislite da vas odbije cura za maturalni ples, a onda dođete s Kylie. Pljesak za Alberta za dolazak sa stilom - napisao je njegov prijatelj na Twitteru. 

Koliko je Kylien dolazak usrećio Alberta snimile su i kamere realityja njene obitelji, a susret reality zvijezde i srednjoškolca snimili su i ostali maturanti i podijelili na društvenim mrežama.

 

 

 

 

>>Crnogorska Kim Kardashian: Škola me nikad nije zanimala, a katkada nisam imala novca ni za hranu

>>Ima tek 19 godina, zarađuje milijune i upravo se počastila četvrtom vilom

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar KalebJosua
KalebJosua
03:01 11.04.2017.

vijest godine

AU
austrougarskigeneral
18:48 10.04.2017.

jako lijepa