LUKA TOMAŠ:

L. Tomaš: U vezi s Frankom Batelić naučio sam da je šutnja zlato

Foto: Narodni radio
kino klub (1)
Foto: Narodni radio
kino klub (1)
Foto: Narodni radio
kino klub (1)
Foto: Narodni radio
kino klub (1)
Foto: Narodni radio
kino klub (1)
Foto: Narodni radio
kino klub (1)
18.07.2012.
u 11:21
– Zreliji jesmo, ali pametniji nismo – izjavio je basist Tomislav Šušak na predstavljanju nove pjesme na Narodnom radiju. On i pjevač Luka Tomaš gostovali su kod voditelja Dalibora Petka u njegovu "Glazbenom showu".
Pogledaj originalni članak

Kino Klub za jesen najavljuje novi album. Nazvat će ga upravo po imenu grupe, a razlog je kažu taj što pjesme ocrtavaju sve ono što band predstavlja.

– Zreliji jesmo, ali pametniji nismo – izjavio je basist Tomislav Šušak na predstavljanju nove pjesme na Narodnom radiju. On i pjevač Luka Tomaš gostovali su kod voditelja Dalibora Petka u njegovu "Glazbenom showu", opisujući nove pjesme kao iskrene, izražajne i smislene. Za najavni singl odabrali su "Nešto", jedinu laganicu koju potpisuje Luka.

– Donio sam odluku o poboljšanju općeg stanja – referirao se Tomaš na stih pjesme kazavši da treba početi od sebe. On je, kaže, odlučio više surađivati i biti manje bahat. Pritom se osvrnuo i na svoje ponašanje prije nekoliko mjeseci kad nije bio spreman razgovarati s medijima. Petku je opisao kako se osjećao kad je iznenada postao interesantan novinama zbog svoje ljubavne veze s pjevačicom Frankom Batelić.

– Bilo je to dosta bizarno, nešto što nitko nije tražio, to se samo od sebe dogodilo. I onda se treba nositi s time dok se to događa. Naučio sam nekoliko podmuklih trikova, kako iskomentirati nešto što smislenije i konkretnije te da je šutnja zlato – rekao je Tomaš odgovorivši da su on i Franka nakon prekida veze ostali u dobrim odnosima.

– Idemo na druge cure i na druge članove banda – našalio se izjavivši da je sad vrijeme da ostali kinoklubovci nađu poznate djevojke. Na novom albumu dečki će pjevati o ljubavi i prijateljstvu te njihovu nedostatku, a u prodaji bi se trebao pojaviti u drugoj polovici rujna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ĆA
ćaćaća
11:29 18.07.2012.

s čim se bave ova 3 hr uzornika:)))