podijelila s fanovima

Lana Jurčević u iskrenoj objavi opisala što trenutačno proživljava: Prvi put u životu

Foto: Instagram/Wanda Nara
Lana Jurčević
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Instagram Asos
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lana Jurčević
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Lana Jurčević
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
21.08.2020.
u 16:00
Opisala je svoju trenutačnu situaciju i svoja razmišljanja podijelila s pratiteljima u podužem statusu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević ne društvenim mrežama je objavila kako se trenutačno osjeća. Opisala je svoju trenutačnu situaciju i svoja razmišljanja podijelila s pratiteljima u podužem statusu. 

"Prvi put u životu … nemam pojma kamo idem … Želite li me još uvijek pratiti? Ok, sad za ozbiljno… Ne sjećam se kad sam imala toliko padova i uspona i promjena raspoloženja. Ne mogu detektirati da li je to zbog ove situacije i neizvjesne atmosfere u zraku, dal’ je to zato što sam izletjela iz svojih uhodanih ‘tračnica u kojima sam praktički više od pola svog života, dal’ je to zato što sam na nekoj svojoj unutarnjoj prekretnici", započela je pjevačica i dodala:

Foto: Instagram

Negdje u sebi znam da će sve biti dobro, da će sve sjesti na svoje mjesto, u svoje vrijeme, ali treba prokopati po sebi i slušati svoje instinkte, intuiciju" napisala je. 

Inače, pjevačica je i ranije dijelila svoja iskrena razmišljanja na društvenim mrežama, a nakon što je potpisala ugovor za diskografsku kuću Warner i obrisala sve stare objave na Instagramu, mnogi su pratitelji pomislili da će Jurčević sve manje objavljivati situacije iz privatnog života. 
No, tijekom koronakrize uveseljavala ih je svojim objavama, a nedavno je čak i objavila fotografije i snimke koje nije obrade, te pokazala kako izgleda bez šminke i Photoshopa. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
17:03 21.08.2020.

A sad iskreno...ovo je ko citanje testamenta u Maratoncima...