zgodna glumica

Mnogima najljepša glumica (55) otkrila: 'Nisam mogla ući u bikini, jedva sam smršavjela'

Foto: PA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: instagram
18.06.2022.
u 08:00
Holivudska glumica Salma Hayek (55) redovito na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije u bikiniju, a kako je otkrila ne namjerava prestati jer se nakon toga osjeća oslobađajuće.
Pogledaj originalni članak

Holivudska glumica Salma Hayek (55) redovito na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije u bikiniju, a kako je otkrila ne namjerava prestati jer se nakon toga osjeća oslobađajuće.

-Drago mi je da sam objavila puno fotki, nije me sram jer je to bio prvi tjedan godišnjeg odmora- ispričala je Hayek u razgovoru za Entertainment Tonight te otkrila što je napravila kako bi uspjela ući u bikini.

-Morala sam smršavjeti i vježbati da bih ušla u bikini pred kraj prošle godine- kazala je glumica koja je nedavno sa svojom kćeri Valentinom pozirala za meksičko izdanje časopisa Vogue.

Mlada Valentina snimanje je odradila s lakoćom, a fotografijom se njezina mama pohvalila na svojem Instagram profilu. U razgovoru za Vogue časopis majka i kćer su otkrile mnogo detalja iz privatnog života, a neke od tema o kojima su pričale su bile moda, garderoba, posao, ali i neke male obiteljske svađe.

  - Svađamo se oko odjeće jer ona uzima sve iz mog ormara. Od malena mi nije dozvoljavala da joj biram odjeću, i to mi se uvijek sviđalo – opisala je glumica.  

- Istina je da kada je u pitanju odjeća, ja volim njenu, ali generalno uvijek nosim ono što volim. Jedva da primjećujem marke. Također volim kombinirati i nositi vintage komade – odgovorila je na to mlada Valentina.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize.'

životna priča pijanista i skladatelja

Matej Meštrović: Stalno mi nešto svira u glavi, nije ni to lako. Moja je misija podvaliti ljudima ono što inače ne bi slušali

Puni dvorane, zatrpan je domaćim i nekim inozemnim nagradama, često je hvaljen u medijima. No, rijetki znaju da se za svaki nastup mora itekako pomučiti, pa i organizatoru nekog eventa ponuditi uvijek novi i intrigantan nastup. Jer ljudi, osim izvrsne glazbe i svirke, žele elemente showa, ako želite čak i kabarea. Pijanist i skladatelj Matej Meštrović gotovo da ne spava. Naime, u zadnjih je nekoliko desetljeća pronašao formulu kako plasirati klasičnu, posebno klavirsku glazbu, najširoj publici. Shvatio je da publici treba zabava i show, a ne samo štura savršena koncertna izvedba, pomalo hladna i dehumanizirana distanca tihe publike i izvođača koji njima šutljivima na, od njih uzdignutoj pozornici, nešto reproducira. Svašta ovaj pijanistički virtuoz na toj pozornici izvodi, najrazličitijih se i hrabrih obrada već svjetski poznatih klasičnih djela prihvatio. I pogodio

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kajinx
12:48 18.06.2022.

smršavjela? Zar nije; smršala?