život na vagi

Lea zaplakala nakon treninga: 'Ovo je patnja. Bilo mi je lijepo kad sam sjedila i jela ćevape'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Život na vagi
03.10.2022.
u 16:30
Kandidati koji su odabrani kao izazivači nalaze se u Sinju na tajnoj lokaciji, a tamo će se prvi put izvagati i početi trenirati. Jedna od njih je Lea koja je nakon prvog treninga zaplakala.
Pogledaj originalni članak

Iznenađenje u ovoj sezoni showa 'Život na vagi' svakako su izazivači. To su kandidati za koje je zadužena trenerica Sanja Žuljević, te je njen zadatak pripremiti ih za povratak u glavnu kuću.

Kandidati koji su odabrani kao izazivači nalaze se u Sinju na tajnoj lokaciji, a tamo će se prvi put izvagati i početi trenirati. 

Jedna od njih je Lea koja je nakon prvog treninga zaplakala. 

"Razmišljam o odustajanju jer se psihički ne mogu naći. I onda psihička i fizička bol, to mi je katastrofa, prođe mi cijeli život kroz oči… I mislila sam da budem, ajde, borac si, uspjet ćeš, ali, ne da mi se više boriti. Bilo mi je lijepo kad sam sjedila i jela ćevape, bilo mi je prekrasno, ovo je meni patnja", kazala je. 

Podsjetimo, među izazivačima je i kandidatkinja Lara Peruško. Lara ima 19 godina i dolazi iz Pule. Ona je završila srednju školu za primalje, a ima 122 kg.  "Želim se ponovno baviti sportom, izaći napokon navečer i odjenuti što hoću, biti opuštena i bez brige da će mi netko nešto dobaciti“, kazala je Lara.  Dodaje i da su se kilogrami počeli gomilati ada se prestala baviti triatlonom. 

"Najviše sam počela dobivati na težini sa 14 godina, tada sam došla do 105 kilograma! Počela sam ići kod privatnog trenera i u tri mjeseca uspjela skinuti 25 kilograma, ali kasnije sam se zaljubila pa sam sve to zanemarila i sve mi se vratilo. No sad sam sama sebi na prvome mjestu“, izjavila je.  U borbi s kilogramima najviše ju je motivirala majka.  „Svi su me motivirali. Sad mi je žao što nisam slušala mamu koja me neprestano motivirala i govorila mi da trebam biti aktivnija“, zaključuje. 

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

 

U 76. GODINI

Umrla glumica koju su zbog govora na dodjeli Oscara u Hollywoodu stavili na crnu listu

Brando je 1973. osvojio Oscara za najboljeg glumca za ulogu u Kumu, ali nije prisustvovao ceremoniji, prosvjedujući u znak podrške pravima američkih domorodaca. Littlefeather se na događaju pojavila u Brandovo ime. Odbila je primiti nagradu i održala kratak govor objašnjavajući da je glumčevo odbijanje djelomično posljedica "tretiranja američkih Indijanaca u filmskoj industriji... i na televiziji, u reprizama filmova

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PO
poluvodič
16:55 03.10.2022.

Samo rokaj, kile se tope, nema predaje

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
16:49 03.10.2022.

Ne odustajte!!! Kad prođe neka prijelomna točka, bit ćete ovisni o vježbanju i tad će vam se sva muka isplatiti!