NE VIĐA NAJMILIJE

Legedarni glazbenik zabrinuo fanove: 'Neću moći hodati danima, bol je neizdrživa'

Foto: Instagram
Brian May
Foto: Instagram
Brian May
Foto: Pixsell
08.05.2020.
u 21:13
Zvijezda benda Queen Brian May završio je u bolnici nakon nezgodne ozljede.
Pogledaj originalni članak

Iako je njegovim životnim stilom odisala fraza "Seks, droga i rock 'n roll", gitarist benda Queen Brian May danas pjeva "drugačiju pjesmu". Naime, u stare dane bavi se vrtlarenjem, a čini se da ga je sad to koštalo jedne neobične ozljede.

Na Instagramu je, tijekom odlaska u bolnicu, objavio kako je usred okopavanja vrta uspio pokidati glutues maximus, odnosno mišić stražnjice. - Uspio sam razderati svoj gluteus maximus u trenutku preuzbudljivog vrtlarenja - napisao je May dodavši da je na putu za bolnicu jer još mora ustvrditi koliko je mišić oštećen.

Fanovi su u komentarima odahnuli saznavši da nije riječ o koronavirus.

- Umalo me strefio srčani! Već sam pomislio da te "ščapila" korona - napisao mu je fan, a ni obožavateljica nije bila ravnodušna: "Užasno si me uplašio. Nadam se da ćeš uskoro biti bolje", poručila je.

- Čini se da sam napravio pošten posao - i to prije nekoliko dana. Neću moći hodati neko vrijeme ili spavati, bez ogromnne podrške, jer je bol neizdrživa - požalio se 72-godišnji May koji je u braku s Anitom Dobson, a tijekom opće karantene u Velikoj Britaniji, rock veteran je odlučio fanove počastiti svaki dan mikro koncertom, kao i glazbenim satima.

U intervjuu za Rolling Stone požalio se kako zbog opće karantene ne viđa najmilije.

- Već tri mjeseca nisam vidio djecu niti unuke. Osjećaj gubitka slobode i vlasništva nad vlastitim životom je dosta bolan. Neke dane pomislim da sam u redu s tim i da se dobro nosim s tim, a onda drugi dan se osjećam beznadno - objasnio je May koji tijekom cijele situacije nije uspio niti doći u studio jer se nalazi na posebnom imanju.

Za ove parove ne postoje granice.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PL
Playmaker
01:51 09.05.2020.

72 Šta hoćeš???