Mijenjam ženu

Legendarni Duško za zamjensku ženu dobio je folk pjevačicu koju je naučio voziti traktor

Foto: RTL
mijenjam ženu
Foto: RTL
mijenjam ženu
Foto: RTL
mijenjam ženu
Foto: RTL
mijenjam ženu
Foto: RTL
mijenjam ženu
Foto: RTL
mijenjam ženu
24.11.2016.
u 22:20
Osim što je naučila voziti traktor Morena je u Duškovoj kući dobila i svoj wc koji je DUško sam napravio.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su u RTL-ovom showu "Mijenjam ženu" supruge zamijenili Alen Macinić i Rade Vasić u novim nastavcima još jedna reality zvijezda odlučila je zamijeniti ženu. Riječ je o legendarnom Dušku Bogdanoviću poznatijem kao Dule kojeg je publika upoznala u regionalnom "Big Brotheru". Duško je već 27 godina u braku s Radojkom, a sada će Radojku zamijeniti folk pjevačicom Morenom Marjanović, a Radojka se seli Moreninom suprugu Manuellu. 

Dule i Manuell već pet dana žive sa zamjenskim ženama. Morena je u selu Galibabinac šokirana onim što je vidjela, poput wc-a. A na Malom Lošinju Radojka uživa s Manuellom. U Srbiji je bila malo drugačija situacija, ali pravi izazovi za Morenu i Radojku tek dolaze. Nakon što su pet dana živjele po pravilima zamjenskih obitelji, Morena i Radojka će dobiti priliku uvesti svoja pravila, no prije toga Morena mora izvršiti posljednji ali i najteži zadatak – kupiti ovcu za klanje

Za to vrijeme Radojka je rekla Manuellu kako želi promijeniti tablicu na auto na kojoj piše Morena – u Radojka. A Morena je svoja pravila iznijela Dušku i traži od njega da je uljepšava i samo za nju ugradi wc školjku. S druge strane, Radojka je Manuellu rekla da od sada može jesti gdje god hoće po kući.

Duško je pak počeo negodovati oko pravila da ugradi wc. - Ne sviđa ti se moj wc? - upitao ju je Dule Morenu, a ona je odgovorila: - Sviđa mi se ali mislim da bi bilo lakše svima kad bi ti napravio nešto što bi bilo malo praktičnije.

- Teško mi je, to je moj wc što bi trebao napraviti, treba mi materijal, vrijeme hladno, ja moram ići van , a lako njoj da sjedi iza pećnice i piše pravila - ljut je bio Dule. Radojka je za to vrijeme zaželjela naučiti jednu Moreninu pjesmu te nastupiti negdje, a zamjenski suprug je rekao da će joj i to priuštiti. Istu stvar zatražila je i Morena Duška. 

Morena je odabrala zlatnu boju za wc školjku, pa nakon što ju je Duško prefarbao sprejom, imali su svečano otvorenje novog wc-a, a presjekli su i crvenu vrpcu! - Ovo je predobro, pa ovo ni doma nemam, mislim da smo napravili kraljevsko djelo! - komentirala je Morena Duletovo rad, otkrivši da je po njezinom otisku stražnjice radio wc, ali da ga je morao smanjivati jer je zaključio da joj je stražnjica prevelika!

Radojka je za to vrijeme uživala u pogledu sa mjestašca Lubenice gdje ju je odveo Manuell i objasnio povijest Lubenica.

Došlo je vrijeme da je Duško Morenu nauči voziti traktor. Uz kišobran u ruci da jo ne bi padala kiša, pokazao joj je gdje se šta nalazi i Morena je vrlo brzo pohvatala sve pa su se zaputili na cestu.
Po povratku sa izleta Manuell je pokušao impresionirati Radojku pa ju je odveo u svoju zlatarnicu te joj je otkrio da je odlučio odabrati poklon za Duška – sat sa kožnim remenom! Iznenađenje je imao i za Radojku kojoj je također poklonio zlatni sat.

Kada su se našli ponovno sa svojim supružnicima, Duško je od sreće što vidi Radojku izljubio te zagrlio pa joj rekao da mu je nedostajala kao da je nije vidio 100 nedjelja. 'Ma falila si mi!', rekao joj je Dule. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Feniks
Feniks
03:21 25.11.2016.

RTL smeće od televizije.

AS
atilla sb 1986
22:25 24.11.2016.

toalet papir!

RI
rikavac
22:35 24.11.2016.

koji sljam od emisije pa nemogu vjerovat da nas Rtl smara sa ovakvim emisijama.