Nesporazum

Lejla Filipović: Za svoj posao u direkciji saznajem iz medija

Foto: '(c) Mirko Jankovic'
Lejla Filipović: Za svoj posao u direkciji saznajem iz medija
05.05.2013.
u 13:00
Supruga Tarika Filipovića otkrila je kako joj novi vlasnik licencije za izbor Miss Hrvatske nije ponudio posao iako ne bi imala ništa protiv, ali i da se za ljeto priprema uz privatnu trenericu
Pogledaj originalni članak

Da je Boris Geršak dobio licenciju izbora za Miss Hrvatske, Lejla Filipović je saznala iz medija, kao i to da je njoj bilo "ponuđeno" da preuzme kormilo ovog izbora.

– O toj mogućnosti prije dvije godine neformalno sam razgovarala s Borisom, ali otad mi nitko nije ponudi posao u direkciji. Ne bih imala ništa protiv takve ponude i pomogla bih u organizaciji, ali... – priznaje bivša Miss Hrvatske.

Izbor treba sasvim promijeniti

Kakve bi promjene unijela u izbor, ne želi nam otkriti i uz smiješak kaže:

– Ne želim odavati svoje ideje pa da ih netko drugi iskoristi. Ali mislim da bi se sve trebalo promijeniti iz temelja. Nije dovoljno samo izabrati djevojku, spakirati joj haljine i poslati je u svijet, kako se do sada radilo. Lejla smatra da je glamur iščezao s izbora, za što je djelomično kriva i ekonomska kriza, zbog koje je manje sponzora.

– Izbor bi trebao biti televizijski spektakl u kojem bi sve izgledalo glamuroznije – zaključila je.

Masaža – motivacija za vježbanje

Iako više ne hoda modnim pistama, supruga Tarika Filipovića i mama Dine i Armana nije besposlena. Nedavno je sa suprugom dizajnirala vjenčano prstenje i nakit pri čijem se osmišljavanju poigrala bojama i cirkonima. Je li rad sa suprugom prednost ili ne, o tome Lejla kaže:

– Zabavno nam je kad radimo zajedno jer se dobro poznajemo, ali ne znam bi li to tako dobro funkcionirali da svaki dan radimo zajedno. I općenito, s njim mi je ugodnije odraditi i neko snimanje nego s nepoznatim muškarcem.

Na more će se otisnuti kada Dinu završi školska godina, a do tada će Lejla redovito ići na treninge kod instruktorice Martine u Body Balanceu.

– Nekada mi se ne da vježbati, ali onda se sjetim da ću na kraju treninga dobiti masažu i motivacija odmah naraste. S celulitom još nemam velikih problema pa mi anticelulitne kreme još ne trebaju – kaže Lejla.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.