'Mala Lady'

Les sigurnim korakom nastavlja svoju glazbenu priču

LES
08.07.2016.
u 15:02
Tvrtko Hopek, umjetničkog imena Les, osim glasa koji je njegov najmoćniji instrument, posebnu pažnju pridaje i autorima te glazbenicima s kojima surađuje.
Pogledaj originalni članak

Les sigurnim korakom nastavlja svoju glazbenu priču.

Jedan album i nekoliko singlova u posljednjih godinu dana (Malena, Moj život krojiš...),  bilo je dovoljno da se isprofilira najjači začin njegova izričaja - njegov glas.

Tvrtko Hopek, umjetničkog imena Les, osim glasa koji je njegov najmoćniji instrument, posebnu pažnju pridaje i autorima te glazbenicima s kojima surađuje. Glazbeni izričaj u kojem njegov vokal najbolje funkcionira, ponovo je pronašao u Dini Osmanagiću (A zar je to važno, Adam Zemsta), autoru više Lesovih singlova, pa tako i najnovijeg "Mala Lady".

"Pjesma Mala Lady je pjesma o snu, ideji jednog vremena, savršenog spoja prirode dvoje ljudi, ljubavi i trajanja koje je moglo biti. San sa Malom Lady u kojemu je sve savršeno, idilično preko dana, ali noću realnost izlazi i zajedno budu "bačeni" iz pakla u raj. "Mala Lady" je stvarna osoba. Mala Lady živi i traje u ovoj pjesmi." - izjavio je Les o aktualnom singlu.

Lesova elegična interpertacija dolazi do izražaja i u novoj pjesmi za koju su glazbu odsvirali Mirko Kolovrat (gitara), Karlo Kurtalj (bass) i Filip Borovec (bubanj). "Mala Lady" snimjena je u studiju "Beton", produkciju i snimanje potpisuje Marko Matijević Sekul, dok je za mastering zaslužan Benoit Hollinger.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
19:27 08.07.2016.

Bravo Tvrtko, puno uspjeha u karijeri!