Izobličena

Lice Anjelice Huston ‘raspalo’ se zbog korištenja botoksa

Foto: reuters/Pixsell, Pixsell
Anjelica Huston (1)
Foto: reuters/Pixsell, Pixsell
Anjelica Huston (1)
Foto: reuters/Pixsell, Pixsell
Anjelica Huston (1)
07.01.2013.
u 18:30
Na predstavljanju druge sezone serije “Smash” oskarovka je pokazala koliko su je kirurški zahvati pomlađivanja uništili
Pogledaj originalni članak

Kao tinejdžerica Anjelica Huston bila je tražen model, no danas bi izobličeno lice 61-godišnje oskarovke moglo krasiti jedino antireklamu za plastičnu kirurgiju. Slavna američka glumica šokirala je javnost nakaradnim izgledom na predstavljanju druge sezone NBC-ove glazbeno-dramske serije “Smash” u kojoj glumi kazališnu producenticu Eileen Rand. Anjelicino nekoć sofisticirano i jedinstveno lice “raspalo” se od injekcija kolagena i eksperimentalnog korištenja botoksa čiju je ekstremnu upotrebu glumačka ikona priznala s čežnjom da sačuva mladenački izgled.

No, umjesto zategnute kože bez bora, rezultat je gotovo tragičan. Nekad oštre crte lice sad su nestale pod naslagama viška kože. Posljedica je to dugogodišnjih kirurških zahvata kojima je glumica morala biti podvrgnuta nakon što je tretman botoksom krenuo po zlu. Bilo je to prije dvadesetak godina, u vrijeme kad se supstancija za peglanje bora u kozmetičkoj industriji tek počela koristiti.

– Otišla sam liječniku i on mi je rekao da postoji nova divna stvar zvana botoks. Uzeo je ogromnu iglu i zabio je u moje treće oko. Bol koju sam osjetila bila je neopisiva! Počela sam se previjati od bolova, a onda sam još sljedeća četiri dana trpjela strašne glavobolje – kazala je Huston. Unatoč ili upravo zahvaljujući takvom izgledu glavne zvijezde, serija “Smash”, čija se radnja odvija oko nastajanja mjuzikla na Broadwayu i čiji je izvršni producent Steven Spielberg, vrlo je popularna u SAD-u. Angelica je posljednjih godina angažirana i u borbi za prava životinja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

BO
bomba
22:19 07.01.2013.

čudan je ovaj svijet Nitko ne želi da ostari i po svaku cijenu se podmlađuju. filmske zvijezde idu toliko daleko da su mame mlađe od kčerki u filmovima. Nema više starica na filmovimasamim tim i čari bake koju bi trebala glumiti umjetna glumica. Sve za slavu i po pitanju vlastitog zdravlja. Koje glupače.

JU
juricanijecurica
08:58 08.01.2013.

ne bi htio biti zloban, ali volio bi da svi oni koji koriste botox dožive kraj kao M.Jaskson. Samo zbog njihove bahatosti i želje da budu iznad svih. Čovjek nije stvoren od plastike nego od krvi i mesa, onda nemojte u sebe gurati kojekakva njasra jer čovjek nije ono što izvana vidiš nego što ga iznutra grije.

Avatar My Style
My Style
20:50 07.01.2013.

Ja sam na prvu mislio da je Slavica Knezevic ! Uvek je bila ono sto se naziva "ruzna lepotica" :-))