PONOSNA MAMA

Lijepa partnerica srpske premijerke iznenadila svojim zadnjim potezom i prvi put progovorila o njihovom sinu

Foto: Profimedia
Ana Brnabić i Milica Đurđić
Foto: Antonio Ahel
Beograd: Johnny Depp na obilježavanju prve godine rada studija za animaciju Iervolino Studios
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
03.12.2021.
u 10:52
-  Volim modu, ali nisam njen rob. Ne pratim trendove. Oblačim ono što volim i u čemu se dobro osjećam – rekla je između ostalog Milica Đurđić i navela koje domaće kreatore voli. Govoreći o tome u čemu najviše uživa rekla je da su to odlasci na dva mjesta u Beogradu - na hipodrom i u Filharmoniju
Pogledaj originalni članak

Milica Đurđić, životna partnerica srpske premijerke Ane Brnabić (46), našla se na naslovnici arapskog izdanja časopisa L'Officiel. Liječnica je u intervjuu progovorila o modi, srpskoj umjetnosti, kulturi, ali i o sinu Igoru kojeg je prije gotovo tri godine dobila s premijerkom Srbije.

-  Volim modu, ali nisam njen rob. Ne pratim trendove. Oblačim ono što volim i u čemu se dobro osjećam – rekla je između ostalog partnerica premijerke Brnabić i navela koje domaće kreatore voli. Govoreći o tome u čemu najviše uživa rekla je da su to odlasci na dva mjesta u Beogradu - na hipodrom i u Filharmoniju.

- Oba su autentična i jedinstvena. Beogradski hipodrom je najstariji sportski objekt na Balkanu i dio njegove draži leži u činjenici da se nalazi prilično blizu centra grada, tako da imate osjećaj da ste negdje daleko, a da ste istovremeno u samom srcu Beograda. To je mjesto istorije i emocija, obitelji i radosti. Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli muziku i često idemo tamo zajedno - otkrila je Milica Đurđić, koja radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije.

- Moj moto je dati sve od sebe i tretirati pacijente ne kao slučajeve ili brojeve, već kao ono što jesu — ljudska bića sa svojim životnim pričama, obiteljima, voljenima. Često je teško i emotivno. Pritisak i odgovornost su ogromni, ali kao radiolog morate ostati mirni i usredotočeni jer ono što vidite može spasiti nečiji život - istaknula je Đurđić.  

Ana i Milica u vezi su 11 godina, a premijerka Srbije ne voli eksponirati svoju obitelj u medijima. Prije tri godine odlučile su imati dijete pa se Milica podvrgnula umjetnoj oplodnji. Budući da u Srbiji ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Ana Brnabić još uvijek ne može biti zakonska skrbnica svome sinu.

VIDEO Gledateljice napale Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti' 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar Trpimir
Trpimir
12:50 03.12.2021.

Da li mi netko moze objasniti kako zena moze imati sina sa drugom zenom?? Hvala! 😉😜 I zasto u tim istospolnim vezama jedan od partnera se oblaci, ponasa i postavlja kao osoba ne istog nego suprotnog spola?? Evo, to mi nikada nece biti jasno... Istospolni ste par? Super! Ali zasto onda jedna od vas glumi muskarca? Ako ste ispospolni budite istospolni!

Avatar Mentat
Mentat
13:09 03.12.2021.

Opet ovo dvoje?! Iz ljubavi thenovinara prema Srbiji, ili iz lgbtpp agende? A dajte nam sjašite! Poklonite im dildo za pravoslavni božić i odfakajte skupa d te 2 nakaze

MT
makan tahi
14:47 03.12.2021.

ajde barem jedna izgleda ko žensko