fudbalerka

Lijepa ukrajinska glumica nedavno je sve začudila promjenom izgleda, a obožavatelji je sada hvale

Foto: Instagram screenshot
Foto: Reuters/PIXSELL
amfAR
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
Milla Jovovich
Foto: Press Association/PIXSELL
Milla Jovovich
Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL
11.09.2023.
u 09:31
Milla Jovovich je rođena u ukrajinskom glavnom gradu Kijevu i jedna je od mnogih zvijezda Hollywooda koja je na internetu podijelila usrdne poruke nakon početka rata prošle godine
Pogledaj originalni članak

Glumica Milla Jovovich (47), rođena kao Milica Jovović, američka je glumica i model, ukrajinskog, ruskog i srpskog podrijetla. Lijepa glumica poznata je po svojoj dužoj smeđoj kosi, no nedavno je sve iznenadila izgledom na fotografijama na društvenim mrežama. Naime, jako je skratila kosu i od tada nosi fudbalerku, a otkrila je i da je to sama napravila.

"Trebala mi je promjena, a imala sam škare pri ruci. U svakom slučaju, ponovno će narasti. Voljeli je ili mrzili, gotovo je i vidjet ćemo u što će izrasti", napisala je Milla nakon šišanja uz fotografije.

Iako je možda nekima ispočetka izgledala čudno, glumica je itekako za Filmski festival u Veneciji "isfurala" fudbalerku. Lagano je naricala kosu i odjenula dugu elegantnu rozu haljinu. 

"Obožavam tvoju kosu", "Kosa i haljina su prekrasni", pisali su oduševljeni obožavatelji.

Podsjetimo, u veljači je najavila prodaju jedinstvene svečane haljine s izvezenim ljubavnim pismima Ukrajini, a sav novac namijenjen je zakladi za pomoć Ukrajini. Zvijezda iz filma "Resident Evil" surađivala je s ukrajinskom dizajnericom Lessjom Verlingieri koja stoji iza modnog brenda Lever Couture na izradi haljine, na kojoj su bila izvezena "ljubavna pisma" za Ukrajinu.

VEZANI ČLANCI

Jovovich je u povodu obilježavanja prve godišnjice rata u Ukrajini na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije koje prikazuju postupak izrade haljine kao i stihove vlastite pjesme koje će također krasiti haljinu. Odjevni predmet bit će prodan na dražbi, a sav prikupljen novac namijenjen je humanitarnoj zakladi Olena Zelenska, koju je uspostavila ukrajinska prva dama.

Jovovich je rođena u ukrajinskom glavnom gradu Kijevu i jedna je od mnogih zvijezda Hollywooda koja je na internetu podijelila usrdne poruke nakon početka rata prošle godine. 

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
11:03 11.09.2023.

....ukrajinskog, ruskog i srpskog porijekla....? Što su je trojica pravili?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
09:48 11.09.2023.

Dobra je Mila

DU
Deleted user
09:47 11.09.2023.

zgodna i ljepa bila... zgodna i lijepa ostala