novi početak

Lindsay Lohan odbacuje svoje prezime, bit će samo Lindsay

Foto: Pixsell
Lindsay Lohan odbacuje svoje prezime, bit će samo Lindsay
25.03.2011.
u 18:53
- Nitko ne želi više imati bilo kakve veze s Lindsayinim ocem, a to uključuje i zajedničko prezime – izjavio je prijatelj obitelji te dodao: - Neke od najvećih zvijezda u svijetu zabave poznate su samo pod imenom, kao Oprah i Beyonce.
Pogledaj originalni članak

Problematična glumica Lindsay Lohan odlučila se riješiti svoga prezimena te će se javnosti uskoro predstaviti samo kao Lindsay. Suprugovog i očevog prezimena odreći će se i njena majka Dina i mlađa sestra Ali koje će uzeti Dinino djevojačko prezime Sullivan.

Otkrila je to Dina u intervjuu za portal PopEater.com.

- To će za njih biti novi početak. Nitko od njih tri ne želi više imati bilo kakve veze s Lindsayinim ocem, a to uključuje i zajedničko prezime – izjavio je prijatelj obitelji te dodao: - Neke od najvećih zvijezda u svijetu zabave poznate su samo pod imenom, kao Oprah i Beyonce. Sada tom popisu možete dodati i Lindsay.

Nakon brojnih javnih svađa i incidenata 24-godišnja glumica već duže vrijeme ne komunicira s tatom Michaelom Lohanom koji je nedavno uhapšen zbog nasilja nad svojom djevojkom Kate Major. Kako bi naučio kontrolirati bijes prijavio se u reality show "Dr. Drew's Celebrity Rehab".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RA
rasim
03:32 26.03.2011.

boli me k