novi broj Dive

Ljepota minimalizma Franke Batelić

Foto: VL
Ljepota minimalizma Franke Batelić
19.10.2013.
u 08:06
Sviđa mi se koncept Dive, lagani lifestyle magazin, koji obrađuje teme poput mode i ljepote, kaže Franka
Pogledaj originalni članak

Što se događa kad otputujete u modnu prošlost, osjetila je pjevačica Franka Batelić. Zaustavila se u devedesetima, gdje ju je dočekala jednostavnost Calvina Kleina.

– Na snimanju je bilo genijalno, opušteno, sve je radio odličan tim. Odrađeno je vrlo efikasno i profesionalno – izjavila je nakon snimanja. Priznaje kako joj je ovo bilo jedno od boljih snimanja u životu i jako je zadovoljna šminkom, fotografijom te odjevnim komadima koje je nosila.

– Sviđa mi se koncept Dive, lagani lifestyle magazin, koji obrađuje teme poput mode i ljepote, bez uplitanja u privatne živote – povjerila nam je Franka.

Franka nam krasi ovotjedni broj Dive u kojem na čak 60 stranica i ove subote donosimo pregled modnih trendova koji vam mogu poslužiti kao inspiracija, shopping vodič s brojnim savjetima i pregled trenutačno najatraktivnijih komada odjeće u trgovinama. Najmoćniji ritual ženstvenosti, najbolji prijatelj svake žene koji uvijek čini čuda je crveni ruž. Doznajte koje žene su ga nosile i na koji način, te koje su nijanse uvijek u trendu.

Otkrijte kako najbolje nositi smaragdno zelenu boju, retrokomade i topove s Disneyevim likovima.

Proslavite s nama 40. godina wrap-haljine i njene mame Diane von Furstenberg, model haljine za žene svih generacija i tjelesnih konstrukcija.

Posljednjih godina djela Marije Jurić Zagorke čitana su kao nekad, kad su izlazila u Malim novinama, Obzoru, Ženskom listu. U povodu 140 godina Zagorkina rođenja prisjećamo se sudbine spisateljice koja je prema njoj bila mnogo okrutnija nego prema njezinim junakinjama.

Vratite se u formu nakon porođaja, riješite se viška kilograma, opuštene kože, strija...u rekordnom roku uz pregled proizvoda koji vam donosimo.

Savršenstvo dizajna Nike Kralja, stolci koji nikada neće izaći iz mode, sklopivi namještaj koji je postao sinonim za bezvremensku i praktičnu eleganciju... čekaju nas u novom broju Dive.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.