Prevelik pritisak

Ljubavnica A. Schwarzeneggera njihova je sina ispisala iz škole

Foto: my space
Ljubavnica A. Schwarzeneggera njihova je sina ispisala iz škole
06.06.2011.
u 15:34
Kako bi izbjegla medijski “linč”, Joseph se nije pojavio ni na svečanosti male mature. Njegova majka i cijela obitelj žele da se situacija čim prije smiri da bi nastavili sa svojim životima.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su mediji doznali tko mu je otac, Mildred Baena, ljubavnica Arnolda Schwarzeneggera, ispisala je njihova 14-godišnjeg sina Josepha iz škole. Kako bi snimili što bolju fotografiju dječaka, fotoreporteri su, naime, “kampirali” ispred Josephove škole u Bakersfieldu.

Kako bi izbjegla medijski “linč”, Joseph se nije pojavio ni na svečanosti male mature. Učenici koji su maturirali preuzeli su diplome, ali ne i on. Njegova majka i cijela obitelj žele da se situacija čim prije smiri kako bi nastavili sa svojim životima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CH
chainsaw.
16:41 06.06.2011.

“Kako bi izbjegla medijski “linč”, Joseph….” ------------------------------------------------------------------------ pa to je potpuno normalno. ukoliko vam je do anonimnog, tihog zivota i potpune privatnosti, vi jednostavno krenete u visegodisnju aferu sa top holivudskom zvijezdom, usput dobijete i dijete kao bonus (da bi lakse izbjegli medijski linc).

OB
-obrisani-
21:50 06.06.2011.

ha,ha,ha koliko ih je samo Schwartzika okolo posijao