Strašno!

Ljubomorni tajkun naručio ubojstvo svoje seksi supruge: Ponudio 80 tisuća dolara za njenu smrt?

Foto: Screenshot
monica olsen
10.04.2014.
u 16:21
Manekenka tvrdi da je njezin suprug, s kojim prolazi kroz rastavu braka, ljubomoran jer se planira vratiti poziranju i snimanju seksi fotografija...
Pogledaj originalni članak

Fotomodel Monica Olsen prolazi kroz teške dane. Naime, živi u konstantnom strahu otkako je, navodno, njezin bivši suprug Dino Guglielmelli unajmio plaćenog ubojicu za 80 tisuća dolara. Manekenka tvrdi da je njezin muž, s kojim prolazi kroz rastavu braka, ljubomoran jer se planira vratiti poziranju i snimanju seksi fotografija. Monica se za Guglielmellija, 52-godišnjeg tajkuna, udala 2003. godine te su u braku dobili dvije kćeri. Nakon što se udala, odustala je od karijere i posvetila se obitelji.

U međuvremenu je odlučila vratiti se pisti i poziranju. Njezinu suprugu to nije bilo drago. – Postao je nenormalno ljubomoran. Nije mogao podnijeti ideju da drugi muškarci bulje u njegovu ženu u muškim magazinima. Kad je 2012. odradila shooting u donjem rublju, prekipjelo mu je. Optužio je suprugu da se previše zbližila s fotografom te da bi trebala biti kod kuće s djecom, tvrdi izvor. I nakon toga Monica je inzistirala na svojoj karijeri, što je Dino stalno pokušavao spriječiti. Ubrzo ga je Monica ostavila, a počela je borba za skrbništvo nad djecom.

Uskoro je manekenka saznala da je Dino pokušao unajmiti prijatelja da ju ubije. Ponudio je 80 tisuća dolara za njenu smrt. Richard Fuhrmann, kojeg je bogataš pokušao unajmiti, otišao je na policiju i predao snimku na kojoj sat i pol pregovara o ubojstvu svoje žene. Ljubomorni Dino od listopada je u pritvoru, a Monica živi u strahu, tvrdeći da još uvijek bivši muž sabotira njen rad. Guglielmellijev odvjetnik Tony Brookliner, poznat po zastupanju mafijaša, tvrdi kako su Guglielmelliju podmetnuli bivša žena i navodni plaćeni ubojica.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
16:38 10.04.2014.

E ovo je steta konuti...Kakve rospije hodaju svijetom i on bi ovo koknuo?e moj druze..