pljušte komplimenti

Ljupka Gojić Mikić (40) pokazala manekensku figuru u zanimljivom badiću: 'Kakva sirena, prezgodna'

Foto: Promo
Ljupka Gojić
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Instagram
Ljupka Gojić Mikić
Foto: Instagram
Ljupka Gojić Mikić
Foto: Jelena Balić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.07.2022.
u 10:03
Bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić objavila je fotografije u crnom kupaćem kostimu s izrezima te pokazala besprijekornu liniju i duge noge, a najnovija objava dokazala je kako se nije promijenila od vremena kada je žarila i palila modnim pistama.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki Ljupka Gojić Mikić (40) svjetske modne piste je zamijenila je novim prometima, a danas je vlasnica brenda Jolie Petite i slastičarnice na zagrebačkoj Knežiji. Ljupka na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, a sada je otkrila kako je spas od vrućina pronašla na obali.

Bivša manekenka objavila je fotografije u crnom kupaćem kostimu s izrezima te pokazala besprijekornu liniju i duge noge, a najnovija objava dokazala je kako se nije promijenila od vremena kada je žarila i palila modnim pistama.

''Wow'', ''Ljubomorna sam'', ''Kakva sirena'', ''Nek se skriju svi, najljepša si opet ti'', ''Koji smo ti ono točno rođendan slavili, 25.?'', ''Kakav komad'', ''Ideš'', ''Prezgodna'', samo je dio komentara ispod objave.

Podsjetimo, Ljupka je nedavno proslavila okrugli 40.rođendan u krugu obitelji i prijatelja, a djelić atmosfere je podijelila na društvenim mrežama. Za ovu prigodu odabrala je običnu bijelu majicu, bijele Prada sandale i dugu zlatnu suknju, a kombinaciju je upotpunila nakitom. Ljupka je snimke i fotografije s proslave podijelila na Instagramu.

U jednom trenutku odlučila je skinuti cipele i plesati bosa, a posebno dirljiv trenutak bio je kada je njezina najstarija kći Jana Sienna uzela mikrofon u ruke i otpjevala pjesmu na japanskom. DJ je puštao dance hitove, a kako su otkrile snimke i fotografije, ni kiša nije pokvarila dobru atmosferu.

Nakon uspješne manekenske karijere posvetila se brendu Jolie Petite i slastičarnici na zagrebačkoj Knežiji, gdje živi s obitelji. Bivša manekenka i danas slovi kao jedna od najljepše odjevenih Hrvatica koja i najjednostavnije komade pretvori u odličnu modnu kombinaciju, a na društvenim mrežama prati je više od 112 tisuća obožavatelja.

Poduzetnica je u braku s bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem već 14 godina. Zaljubili su se još kao tinejdžeri, a imaju tri djevojčice – Janne Siennu, Milu Amelie i Mari Dane.

VIDEO Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.