komičarka u problemu

Ljutita Marina Orsag obrušila se na Mojmiru Pastorčić: 'Ona je najbolji dokaz da je žena ženi najgori vuk'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell, RTL
Foto: RTL/Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Mojmira Pastorčić
Foto: Promo
Marina Orsag
Foto: Promo
Marina Orsag
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Privatni album
21.10.2022.
u 14:36
Marina Orsag tvrdi da je njezina izjava koju je dala za RTL izvučena iz konteksta te da se zbog toga susreće s brojnim neugodnostima. Istaknula je i da se nada da su gledatelji/ce dovoljno inteligentni da shvate da je to namjerna montaža.
Pogledaj originalni članak

Jedna od naših najpoznatijih stand-up komičarki Marina Orsag na društvenim mrežama javno je izrazila svoje nezadovoljstvo načinom na koji je jedna njezina izjava prikazana u RTL Direktu, a pri tome se obrušila i na urednicu i voditeljicu emisije Mojmiru Pastorčić. 

Orsag tvrdi da je njezina izjava koju je dala za RTL izvučena iz konteksta te da se zbog toga susreće s brojnim neugodnostima. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti. 

- Evo primjera izvlačenja ljudi iz konteksta... RTL Direkt tražili me izjavu u vezi Aleksa i moju riječ svakako koja je bila za to da se svakako mora paziti na pozornici što i kako pričaš, oni su namontirali odmah nakon Mojmirinog pitanja "Jel silovanje smiješno?", pa eto, na jednoj od tri najjače televizije ispada da Marina na to odgovori svakako. Svakako?! Svakako je silovanje smiješno?! E moja Mojmira, e moji RTL.hr montažeri svaka vam čast. Jeste li izvukli moje riječi izvan konteksta? SVAKAKO!

I sad kreće canceliranje mene ni krive ni dužne. Svakako. Mojmira je najbolji pokazatelj da je žena ženi najgori vuk. Nadam se da su samo gledatelji/ce dovoljno inteligentni da shvate da je to namjerna montaža - napisala je Marina Orsag, a screenshot Facebook statusa objavila je i na svom Instagramu uz opis: "Mojmira je najbolji dokaz da je žena ženi najgori vuk. Hvala ti Mojmira. Svakako". Orsag je istaknula i da se nada da su gledatelji/ce dovoljno inteligentni da shvate da je to namjerna montaža.

Upit za komentar cijele situacije poslali smo i RTL-u, a njihov odgovor možete pročitati OVDJE.

Foto: Instagram

Inače, Orsag je svoj komentar za RTL dala nastavno na prašinu koju je proteklih dana podigla objava jedne djevojke kojoj je zasmetao što se jedan od najpoznatijih regionalnih stand-up komičara  Aleksa Curaća Šarića na svom nastupu šalio sa silovanjem. 

Odmah su uslijedile i brojne reakcije na društvenim mrežama koje su podijeljene oko nastupa Alekse Curaća Šarića. Neki su stali u njegovu obranu, a drugi pak žestoko osudili takav humor.

"Nije smiješno, niti najmanje. Umjesto osuđivanja seksualnog nasilja mi kroz humor doprinosimo daljnjoj normalizaciji. U publici je također sjedila barem jedna osoba koja je doživjela seksualno nasilje", napisala je jedna studentica na svom Facebooku i navela nekoliko primjera viceva koje je komičar tijekom nastupa izrekao.

"Kako nijednom muškarcu silovanje nije nešto nakon što tri dana nije svršio. Kako se u ljekarnama nažalost ne može kupiti kloroform bez dozvole i da nisu kao u filmovima dovoljni samo jedan/dva udaha prije pada u nesvijest. Kako nismo dovoljno zahvalne na silovanjima. Ja ću biti prozvana nedoje*anom feministicom koja ne razumije humor i 'kako se danas ništa ne smije reći', ali šale o silovanju nisu crni humor", zaključila je zgrožena djevojka. 

VIDEO Porota je odlučila da Kevin Spacey nije kriv za spolno dodirivanje glumca i ne mora platiti 40 mil. dolara

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
15:29 21.10.2022.

Mojmira je izrazito antipatična

DU
Deleted user
14:57 21.10.2022.

Za Mojmiru sam čuo, a za ovu drugu osobu baš i nisam.

KL
Klavocin
16:11 21.10.2022.

Bio sam na jednoj njenoj predstavi i ako je ona smiješna ja ću uskoro postati papa. Svaka druga riječ je psovka i neki se čak tome i smiju, možda od žalosti ali ja sam se skoro rasplakao, ali barem kartu nisam kupio