uljez

Lopov htio provaliti u kuću Toma Cruisea pa završio u bolnici

Foto: pixsell
Lopov htio provaliti u kuću Toma Cruisea pa završio u bolnici
29.10.2012.
u 19:39
Glumac, koji se u lipnju rastao od supruge Katie Holmes s kojom ima kćer Suri, nije bio na imanju jer snima film u Londonu
Pogledaj originalni članak

Čuvari losangeleskog imanja Toma Cruisea (50) omamili su provalnika Jasona Sullivana (41) električnim pištoljem. Muškarac se penjao na zaštitnu ogradu kad su ga tjelohranitelji zaskočili. Lopov se onesvijestio od udara struje.

Policija ga je odvela u bolnicu gdje se trenutačno oporavlja. Glumac, koji se u lipnju rastao od supruge Katie Holmes s kojom ima kćer Suri, nije bio na imanju jer snima film u Londonu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DI
Dingač
23:15 29.10.2012.

ovo je dobar primjer svima koji olako ulaze u sektu. u zadnje vrijeme malo malo pa neka negativna vijest o ovom tako proslavljenom holivudskom glumcu. vrše li scientology članovi psiho teror na Cruiseu?