let's fall in love

Lorena Nosić i Hrvoje Šalković savršen su spoj

Foto: Daikin
Lorena Nosić i Hrvoje Šalković
Foto: Daikin
Lorena Nosić i Hrvoje Šalković
Foto: Daikin
Lorena Nosić i Hrvoje Šalković
Foto: Daikin
Lorena Nosić i Hrvoje Šalković
12.06.2014.
u 12:10
Ovo je prava prilika za sve iskrene, duhovite i vrckave osobe koje se ističu svojim šarmom, ukusom i stilom da se prijave na natječaj i osvoje elegantni uređaj Daikin Emura
Pogledaj originalni članak

Daikin, svjetski lider u proizvodnji ekološki prihvatljivih sustava dizalica topline, ventilacije i klimatizacije, ponosno je najavio kampanju „Let's fall in love“.

U sklopu kampanje, tvrtka Daikin organizira i nagradni natječaj „Savršen spoj“ u kojem će Lorena Nosić, poznata TV i radio voditeljica, i Hrvoje Šalković, pisac i svjetski putnik, pokušati pronaći savršen spoj između prijavljenih natjecatelja.

Lorena i Hrvoje pripomoći će pri odabiru najšarmantnijeg para nagradnog natjecanja, koji će imati priliku osvojiti vrlo vrijedan klimatizacijski uređaj – Daikin Emura. Ovo je prava prilika za sve iskrene, duhovite i vrckave osobe koje se ističu svojim šarmom, ukusom i stilom da se prijave na natječaj i osvoje elegantni uređaj Daikin Emura, koja će ih rashlađivati tijekom vrućih ljetnih mjeseci, a i grijati tijekom zime.

A tko zna, možda „Savršen spoj“ bude početak jedne lijepe, romantične priče i jednog nezaboravnog, dugog, toplog ljeta.

Nagradni natječaj traje do 07. srpnja, a ljubitelji elegancije, romantike i vrhunske tehnologije mogu se prijaviti na: www.daikin-nagradna.com.

Foto: Daikin

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.