podijelio detalje

Luka iz 'Života na vagi' o vjenčanju: 'Morao sam dvije košulje promijeniti tijekom večeri, bio sam sav znojan'

Foto: RTL, Davorin Visnjic/Pixsell
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
Foto: Davorin Višnjić/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
29.11.2022.
u 11:00
Luka inače rijetko dijeli detalje o svom ljubavnom životu, na odlučio je otkriti kako je prošla svadba i što mladenci planiraju za medeni mjesec.
Pogledaj originalni članak

Bivši kandidat showa 'Život na vagi' Luka Smoljo i njegova odabranica Iva Šimić, koju je upoznao nakon showa, izmijenili su bračne zavjete prošli vikend. Luka inače rijetko dijeli detalje o svom ljubavnom životu, na odlučio je otkriti kako je prošla svadba i što mladenci planiraju za medeni mjesec. 

"Super nam je bilo, svi smo se zabavili, cijela obitelj je bila okupu nakon dugo vremena. Lijepo smo profeštali, baš je bilo pravo" kazao je Luka za RTL.hr i dodao: "Zaručio sam je 21. srpnja prošle godine i onda smo krenuli pripremati vjenčanje. Nismo te godine mogli organizirati sve jer su svi termini bili popunjeni. Također, nismo željeli ljetno vjenčanje jer oboje ne volimo vrućinu. I ovako sam dvije košulje morao promijeniti tijekom večeri. Bio sam sav znojan."

Luka koji je u trećoj sezoni Života na vagi izgubio 64 kg, a nakon tog nastavio svoj put prema zdravom životu i izvan showa otkrio je da je suprugu upoznao u teretani. Isto tako je kazao kako žive zajedno već pet mjeseci, a on još uvijek studira na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Naglašava i da planiraju medeni mjesec, ali da će se to najvjerojatnije dogoditi iduće godine

"Planiramo ga jednog dana, najvjerojatnije iduće godine. Planiramo se popeti na Kilimandžaro, a za to nam je potrebno dva tjedna. Inače, supruga je ta koja se bavi planinarenjem i svaki naš odmor je aktivan. Često idemo planinariti, a uz nju sam zavolio tu aktivnost" zaključuje Smoljo. 

Podsjetimo, Luka je u show ušao sa 151 kilogramom, a tijekom sudjelovanja izgubio je više od 64 kilograma. Nakon završetka svoje avanture u ''Životu na vagi'' upisao je Kineziološki fakultet. Danas je po struci trener, a u međuvremenu je pronašao i djevojku.  – Uvijek sam sanjao da ću pronaći djevojku s kojom ću biti do kraja života. Nakon ''Života na vagi'' ostvarilo se i to – rekao je nedavno Luka.

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.