Idoli

Luka Nižetić doma nekad opsuje, a Ivan Herceg tajio da puši

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
luka
Foto: Pixsell
Kellan Lutz
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
ivan herceg
23.08.2010.
u 19:56
Čim je vidjela fotografiju s cigaretom, mama Kellana Lutza poslala mu je nikotinske žvakaće kako bi se riješio te ovisnosti.
Pogledaj originalni članak

Zapalivši cigaretu u stanci snimanja novog filma, 25-godišnji glumac Kellan Lutz zadao je glavobolju svojim roditeljima. Vampiru Emmettu iz “Sumraka” mama i tata su odmah poslali paket s flasterima za odvikavanje i nikotinskim žvakaćima gumama kako bi se riješio te odvratne navike.

Loša navika

Uzrujana mama preko telefona mu je održala bukvicu da je on uzor mladim ljudima i ne smije im svojim ponašanjem davati loš primjer, na što je Kellan samo skrušeno kimao glavom i obećao da se tako što neće ponoviti. Tu lošu naviku od svojih roditelja jedno vrijeme je skrivao i glumac Ivan Herceg iz “Doline sunca”.

– Kad su doznali da pušim, naravno, da su mi savjetovali da prestanem jer je pogubno za moje zdravlje. Nisam ih odmah poslušao, ali ubrzo sam se riješio te loše navike – ispričao je Herceg. Da svojim ponašanjem utječe na mlade koji u njemu vide uzor, svjestan je i pjevač Luka Nižetić.

Sluša savjete roditelja

– Otkad sam počeo nastupati, roditelji su me savjetovali da pazim kako se ponašam. Tako da me novinari nikad nisu imali prilike uhvatiti s cigaretom u ruci ili snimiti kako psujem, doma mi se omakne neka manja psovka, ali na nastupima ili dok dajem intervjue – to nikad nisam napravio. Znam da sam poput ostalih kolega uzor klincima i ne želim im dati loš primjer svojim ponašanjem – kaže Luka.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
01:14 24.08.2010.

Novinari, molim da prestanete s epitetima ODVRATAN i slično, naročito kada se radi o pušenju. Meni su ODVRATNI POLITIČKI tobože KOREKTNI ljudi, kao što si TI, novinarko, koji nam malo po malo smanjuju i zabranjuju sad ovaj sad onaj sitan grijeh u ovome zlom svemiru ... kao da ćemo živjeti vječno !!!??? ... kao da je novinarka i ta njezina klika popila svu mudrost ovoga svemira ... pa nije nam svima tako udobno i lijepo i nemamo svi takve VEZE kao VI, brahmanska klasa koja nam je zajašila na leđa i sada nam filozofirate kako pušenje nije u redu ... mi proleteri TREBAMO tako nešto, BAREM NEŠTO u ovome i od ovoga svemira i života ...

Avatar Robertissimo
Robertissimo
14:36 24.08.2010.

Ovaj članak je ODVRATAN pokušaj ispiranja mozga, po američkom receptu. Do prije tridesetak godina u američkim filmovima i serijama pušilo se nemilice, to je bilo baš cool, dok nisu gotovo preko noći odlučiti pušenje proglasiti ODVRATNIM. Sad je u redu piliti ljude motornim pilama, lomiti kosti, ubijati i ponižavati na sve zamislive načine..., ali nedajbože zapaliti pljugu. Nikad ništa pametnog iz te Amerike, a bila mi je zemlja snova kad sam bio mali. :)