NA INSTAGRAMU

Luka Nižetić otkrio s kim provodi blagdane: 'Ona je moj Božić i sve'

Foto: Instagram
Luka Nižetić
Foto: Promo
Foto: Instagram
Foto: PR
Foto: Matej Pašalić
Luka Nižetić
Foto: Matej Pašalić
Luka Nižetić
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: instagram
Foto: instagram
25.12.2021.
u 19:00
Pjevač je jednom drugom prilikom naveo i da od bake Vjerice iz dana u dan uči kako biti sretan i optimističan te kako voljeti život.
Pogledaj originalni članak

Pjevač Luka Nižetić (38) na svojem je Instagram profilu pokazao s kim provodi Božić. Naime, jučer je Luka objavio fotografiju s kozmetičkog tretmana te objasnio kako to da tako provodi Badnjak. „Uživajte na Badnji dan sa svojim najmilijima i familijom“, zaželio je svojim pratiteljima jučer te objasnio da su njegovi najmiliji skoro svi odsutni. Luka je danas pokazao da je Božić proveo u društvu 85-godišnje bake Vjerice. „Ona je moj Božić i sve. Uživajte i vi sa svojim Božićima i radujte se životu! Svima sve najbolje. Ljubim vas“, napisao je pjevač uz nekoliko fotografija s bakom. 

Inače, Luka je prije objavljivao fotografije s bakom Vjericom. Prošlo ljeto pokazao je kako njegova baka jede sladoled. Luku je šokiralo što njegova baka Vjeročka, kako je zove od milja, sladoled jede s kruhom, a doda i malo šećera. Pjevač je jednom drugom prilikom naveo i da od bake iz dana u dan uči kako biti sretan i optimističan te kako voljeti život.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.