pjeva i kuha

Luka Nižetić: Specijalitet moga restorana u Komiži je šalša

Foto: PR
Luka Nižetić: Specijalitet moga restorana u Komiži je šalša
19.10.2013.
u 09:00
- Cijelo ljeto sam radio u svom restoranu”Fabrika” na Visu. Moram priznati da to nije nimalo lak posao, ali uspijevao sam uz nadgledanje restorana i kuhati zahvaljujući svojim suradnicima. Kuharski posao je kruh sa sedam kora.
Pogledaj originalni članak

Mladom pjevaču, a odnedavno i vlasniku restorana “Fabrika” u Komiži Luki Nižetiću nikada nije dosadno. Svestran i poduzetan, cijelo ljeto je marljivo kuhao, ali i nastupao po Hrvatskoj.

Što novo spremate kada je glazba u pitanju?

– Trenutno smo u pripremama za snimanje novog spota, i to za singl “Obećanje” s mog posljednjeg albuma, a nakon toga se bacam u potragu za novim pjesmama.

Ljeto ste proveli u Komiži, i to u kuhinji. Kako je to izgledalo?

– Da, istina. Cijelo ljeto sam radio u svom restoranu”Fabrika” na Visu. Moram priznati da to nije nimalo lak posao, ali uspijevao sam uz nadgledanje restorana i kuhati zahvaljujući svojim suradnicima. Kuharski posao je kruh sa sedam kora, nije to nimalo romantično kako mislite dok vam netko priča sa strane.

Jeste li zadovoljni sezonom?

– Poprilično sam zadovoljan, spoznao sam što trebam popraviti i polako ulazim u pore posla. Restoran je sada zatvoren jer radimo samo sezonski, od svibnja do listopada.

Što je specijalitet kuće?

– Šalša koju kuhamo po 7-8 sati, a recept sam preuzeo od svoje majke koja je odlična kuharica i vjerojatno je nikada neću nadmašiti. Jedini trik za šalšu je da se mora što dulje kuhati i da rajčice budu svježe.

Posudili ste i glas glavnom junaku u crtiću “Juraj i hrabri vitezovi”.

– To je već moja druga sinkronizacija i apsolutno uživam u tome jer oduvijek volim crtiće.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.