"Petkom s Petkom"

Luka Nižetić zaplesao s folklorašicama u centru Zagreba

Foto: Nova TV
luka (1)
Foto: Nova TV
luka (1)
Foto: Nova TV
luka (1)
Foto: Nova TV
luka (1)
28.05.2012.
u 14:23
Odjevene u međimurske nošnje, Luki i Petku stavile su šešire na glavu i naučile ih plesati međimurske plesove. Okupljeno društvo izazvalo je ovacije među japanskim turistima koji su dobili plesni nastup ispred zagrebačke katedrale.
Pogledaj originalni članak

Na snimanju "IN magazina" voditelj Dalibor Petko priredio je Luki Nižetiću iznenađenje u samom središtu Zagreba.

– Obožavam narodnu glazbu, ali nikad nisam plesao folklor. Jednom sam glumio da plešem, čak je i dobro to izgledalo, ali nikad nisam probao – povjerio se mladi pjevač i ne sluteći da ga iza leđa čekaju folklorašice ansambla "Zagreb – Markovac".

Odjevene u međimurske nošnje, Luki i Petku stavile su šešire na glavu i naučile ih plesati međimurske plesove. Okupljeno društvo izazvalo je ovacije među japanskim turistima, koji su neplanirano dobili plesni nastup ispred zagrebačke katedrale.

Ovog petka Luka Nižetić u IN magazinu otkrit će i kako se priprema za osvajanje Kilimandžara, a njegovi prijatelji ispričat će sve o pjevačevim planinarskim pothvatima. Luku će iznenaditi i glumica Ana Karić, a zašto je zove drugom majkom, gledatelji imaju priliku provjeriti na Novoj TV.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.