danas bi slavio

Luka Vidović se dirljivom porukom prisjetio oca Ivice: 'Šteta da nisi tu, bio bi ponosan...'

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
22.11.1993., Zagreb - Ivica Vidovic, hrvatski kazalisni, televizijski i filmski glumac. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Privatni album
Ivica Vidović
Foto: Privatni album
Ivica Vidović
Foto: Privatni album
Ivica Vidović
Foto: TEATAR RUGANTINO
Hod po rubu, s Ivicom
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL
Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatni album
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
10.05.2022.
u 15:30
Jedan od najistaknutijih hrvatskih glumaca preminuo je 18. travnja 2011. godine na zagrebačkom Rebru, a danas bi proslavio 82. rođendan.
Pogledaj originalni članak

Luka Vidović, jedan od naših najpoznatijih mađioničara, dirljivom se porukom prisjetio oca i legendarnog hrvatskog glumca Ivice Vidovića, koji je preminuo 18. travnja 2011. godine. Naime, Ivica bi danas proslavio 83. rođendan. 

- Ej, stari, danas bi imao 83, vjerovatno bi bio u kombiju Rugantina s Gordanom na putu jer vam je sutra premijera baš u Komiži! Eto na žalost gore si sad sa mamom, Borisom, Mujicom, Ivom, Špirom, Bobijem, Pređom, Kikjem, Emilom, Lalom, imate čitaće probe! Jupa, Krsto i Zoki Tadić režiraju neku verziju "Ribarskih 2.0." Nero te navlači jer hoće tenisku lopticu. Ti mu vičeš:" Čekaj čas!!" .. Pavo I Cico će zavrnuti rundu ali "samo" jednu, nakon probe! - započeo je Luka i nastavio s bratom i sestrom.

- Šteta da nisi vidio Filipa kako uživa u plesu, kako ima šarmantan osmjeh.. skoro kao nas dvojica. Uživa u plesu kao riba u vodi! Iako eto morali smo nabiti telefonske račune da ga spasimo! Bio bi ponosan.... - napisao je Luka za brata Filipa. Potom je napisao nešto i za sestru Anu. 

- Šteta da nisi tu da vidiš Anin uspjeh na drugom kontinentu, glavna u velikoj produkciji, jedne velike firme! Postala je prava faca! Bio bi ponosan.. - napisao je.

- A što se mene tiče, znaš onu dvojicu što si mi dao da ih gledam na VHS-u prije 22 godine? Bio sam im gost u emisiji! I da, nastupio sam na najvećoj sceni svijeta u Vegasu. Valjda bi bio ponosan... Pa bi nazdravili s jednom travaricom. A pogotovo je šteta da te nema jer je Hajduk u igri za duplu titulu.. Čak mi je i Mlinka rekao: "Nek osvoje bar jednu zbog Ivice!" - zaključio je emotivni Luka.

Podsjetimo, Ivica Vidović jedan je od najistaknutijih filmskih glumaca koji su se pojavili na prijelazu u 1970-e godine. Ivica je preminuo nakon duge i teške bolesti, karcinoma grla, zbog koje je dugo ležao na Rebru. 

Isto tako, i majka Mirjana Majurec Minja preminula je nakon borbe s karcinomom, a i ona je preminula na Rebru 2. travnja ove godine. 

VIDEO>>Mia prije večerašnjeg nastupa: 'Bit ću energična i dati sve od sebe, drugo me ne zanima'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.