Kraljica ostala bez krune

Madonna i "Hung up" najmanje seksi

Foto: Reuters
Madonna i "Hung up" najmanje seksi
20.10.2009.
u 09:51
Glazbeni hommage kraljice popa osamdesetima i njezin ples u ružičastom uskom kostimu očigledno nisu zadivili mlađu publiku koja je Madonni okrenula palac dolje i "Hang Up" postavila na prvo mjesto ljestvice najneseksepilnijih videospotova.
Pogledaj originalni članak

Madonnin spot za pjesmu "Hung up" proglašen je najmanje seksi spotom svih vremena u anketi glazbenog videoweba Muzu.tv.

Glazbeni hommage kraljice popa osamdesetima i njezin ples u ružičastom uskom kostimu očigledno nisu zadivili mlađu publiku koja je Madonni okrenula palac dolje i "Hang Up" postavila na prvo mjesto liste najneseksepilnijih spotova.

Drugo mjesto liste "najmanje seksi" pripalo je Lady GaGi i njezinoj "Poker Face", a treće su Spice Girls i "Wannabe". Britney Spears i njezin "Toxic" predvode listu najseksi spotova, druga je Shakira s "She Wolf", a glasovi žena i djevojčica otišli su boy bendu JLS s pjesmom "Beat Again".

S obzirom na to da su na listama uglavnom izvođači koji su nastupali posljednjih petnaestak godina, očigledno je da je glasovala uglavnom mlađa populacija koja je zaboravila ili nije vidjela velik broj spotova koji su daleko provokativniji i više seksi od uratka za pjesmu "Toxic", no budući da se o ukusima ne raspravlja, Britney slavi prvo mjesto.

Spotovi koji su proglašeni najmanje seksi:

1. Madonna – "Hung up"
2. Lady GaGa - "Poker Face"
3. Spice Girls - "Wannabe"
4. Pink - "Get the Party Started"
5. Rick Astley – "Never Gonna Give You Up"

Najbolji seksi spotovi:

1. Britney – "Toxic"
2. Shakira – "She Wolf"
3. JLS - "Beat Again"
4. Girls Aloud – "Untouchable"
5. Kylie – "Spinning Around Kylie".

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.